I ismail ceylan Üye Kayıt 27 Haziran 2010 Mesaj 2 Tepki 1 Şehir niğde 28 Temmuz 2010 #1 geçen bir ng 650 aldım baya bi araştırmıştım ve bütçeme en uygun bisiklet olduğu tercih etmiştim. ancak son bir kaç gün orta göbekten tık tık şeklinde sesler geliyor çok sık değil ama moral bozucu sizce sorunun kaynağı nedir ne yapmamı önerirsiniz?
geçen bir ng 650 aldım baya bi araştırmıştım ve bütçeme en uygun bisiklet olduğu tercih etmiştim. ancak son bir kaç gün orta göbekten tık tık şeklinde sesler geliyor çok sık değil ama moral bozucu sizce sorunun kaynağı nedir ne yapmamı önerirsiniz?
S semihh Forum Bağımlısı Kayıt 6 Temmuz 2008 Mesaj 1.249 Tepki 186 Şehir Ordu ;)) 30 Temmuz 2010 #2 göbek gevşemiş olabilir veya pedaldan da geliyor olabilir servisinize gidersenizi size yardımcı olurlar
göbek gevşemiş olabilir veya pedaldan da geliyor olabilir servisinize gidersenizi size yardımcı olurlar
Furkan Yavuz Forum Demirbaşı Kayıt 5 Ağustos 2009 Mesaj 527 Tepki 267 Şehir İstanbul Bisiklet Salcano 31 Temmuz 2010 #3 muhtemel sorun pedal ancak bildiğim kadarıyla onlarda kaset göbek yok. bilyalardan biri kırılmış olabilir. madem yeni, servise götürmek en iyisi
muhtemel sorun pedal ancak bildiğim kadarıyla onlarda kaset göbek yok. bilyalardan biri kırılmış olabilir. madem yeni, servise götürmek en iyisi