Scudo Sports

ng 650 düşünüyorum ne dersiniz?

Havalar ısınıyor git gide, artık bisikleti çıkarmak için gün sayıyorum.

Bugün de hava güzeldi öğlen ama akşama doğru ayaz oldu, bu sıralar havalara da pek güvenilmez.

Scudo
bende bunu almaya karar verdim. ancak bu akşam gittiğim bayi elinde olmadığını söyledi, ve temin edilemediğini ekledi. başka bir yerde gördüm o dükkan da kapalıydı. artık yarın satılmazsa akşam alırım.

arkadaşlar merhaba, uzun bir aradan sonra yeniden aranızdayım,yeni bir işe girdiğim için uzun süre mesaj atamamıştım ama bisikletimi ve burdaki sohbetleri özlemişim.zaten sezonuda açtık geçen hafta wallahi başka bişey bu.tabi uzun süre bisiklete binmeyince çıkayım dedim 2 hafta önce sonuç tam bir fiyasko :). bizim evden çıkar çıkmaz hemen bir yokuş başlıyor tabi hevesde var pedala bi yüklendim, ne oldu bilin bakalım :) benim arka vites attırıcı ters döndü paramparça, çıkamadan geri döndüm. maltepedeki bayi ye götürdüm 1 haftaya yakın bekledim sonra yeni takmış orjinal 35 tl ye çözdük, bende daha iyisi varsa model olarak onu tak istersen dedim ama olmaz dedi bana nedense anlamadım,ama değiştikten sonra eski performans yok heralde ayarlarını iyi yapamadı 5 te giderken sanki arada bi boşluk varmış gibi tık tık diye boşa dönme oluyor gidince soracam bidaha ,bu arada zinciride değiştirdim pim lerinden biri çıkmıştı,arkadaş onu yapmak yerine senin zincirin yamulmuş bunu değiştirmek lazım dedi onuda değiştirdik 20 tl ye :) masraf başladı , şimdi eldiven almam lazım onu bari ucuz çözeyim nerden bulurum acaba, celil kardeşim kesin bilir hem kaliteli hem ucuz olacak, bu arada celil yorumlarını okudum sen bu işi çözmüşün bana daha ne yapmam gerekir biraz bilgi verde orası burası kırılmadan gerekli şeyleri değiştireyim.

Arkadaşlar bende bu bisikleti almayı düşünüyorum...Fiyatı 350 lira galiba...

Ben ilçede bulundugum için servisi filan bayisi satanı yok...İnternetten aldıgımda bisikleti kime toplatırım...

Lütfen bu bisikleti kullananlar m sn mi eklesin

atl_92@hotmail.com

Lütfen İLgi ALAKA YARDIm...

Benim Gücüm anca Bu bisiklete yetmekte..Sizce 350-360 lira için deyermi bu bisiklete???

Merhaba arkadaşlar.En sonunda ALU ve ASTRO modellerini uygun fiyata bulamayınca dün interneten NG 650 sipariş verdim.bu gün kargoya verilmiş.Kısa zamanda elimde olur inşallah.300 tl kargo ücreti dahil ve yanında 15 tl aslı kronometre sipariş verdim.

ticaretmerkezi.com çok teşşekür ediyorum.
02/01/2010 da göndediği bisikletim 06/01/2010 da geldi.

Bir merak ve hevesle montajını yapmaya başladım

http://img69.imageshack.us/img69/60/img1r.jpg

Arkadaşlar tamda istediğim renk olan siyah olanı gelmiş.Çok hoşuma gitti montaj bitmedi ama resimlerini ekledim.

http://img690.imageshack.us/img690/4948/img3an.jpg

@cihazxxx

Bisikletiniz hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Sele borusunun kısalığı ve -hala nasıl bir hışımla bastığımı düşünüyorum- pedallarının kırılmaya müsait olması dışında benim karşılaştığım bir sorunum olmadı.fotoğraftan gördüğüm kadarıyla sizde sele borusunu değiştirmek isteyebilirsiniz. yolunuz açık rüzgar arkanızda olsun..:)

Selamlar, bende bisiklet almaya karar verdim, bi kaç model arasında gidip geliyorum. sorum şu olacak ng650lerin kadro boyu 17'' sanırım boyum 1.67 olduğunu düşünürsek bana uygun olan kadro boyu foruma göre 15-16''. 1 inçlik farkın etkisini merak ediyorum ne dersiniz çok büyük fark olur mu yani yorgunluk ağrı vs gibi?

Hatta diğer modelleri de yazayım kullananlar fln varsa karşılaştırmama yardımcı olurlar belki. Sedona Borla-Sedona 261-Amoeba Hussar-Salcano Ng650. Şunu da belirtmek isterim bisiklete yeni başlıorm çocukluğumdan sonra yani ilk defa ciddi olarak alıp kullanmaya başlıcam. genel amacım günlük 1-2 saat sürmek spor yapmak ama ilerde ufak gezilere de çıkmak istiyorum. bütün bu bilgiler ışığında neler önerirsiniz yorumlarınızı bekliorum :)

(Salcano başlığına böle genel bi soru sordum konuyu okuduktan sonra sorumu da sorayım aradan çıkarayım istedim.yanlışımız varsa affola :)

iyi günler ilk mesajım bu :D iki gün oluyor bende bir tane ng 650 aldım aslında biraz daha para koyup sedona borla almak var dı da öğrenci işi bu kadar oluyor ileride inş :D.yanlız sormak istediğim soru şu bendeki 2010 modeli bu model de göbeklerde sıkıntı olur mu,genelde vitesinde sorun olduğu söyleniyor forumda...

ßende NG Almayı düşünmeye başladim :)

@pimezon

sanırsam bu 2009 modeli 2010 modelinin özellikle gidon borusundaki bağlantı biraz daha iyi duruyor...

Ben Tavsiye etmem 2 gündür kullanıyorum yoku$da sizi yolda bırakır.

@serhan aktaşgül

Cok zorluyor .. Takviye arka dişli gerek tabi bol bol yokuş çıkmayı sevenler icin birde lastik uygun degil bazi bölgelerde .

Bence imkanınız varsa ng650 almayın.Ben alışamadım.Sele çok kısa ve sert.İnsana sağlam hissi vermiyor.çabuk elinde dökülecek gibi.Ön vites grubu çok sıkıntılı.
İyi tarafları ucuz,idare eder arka vites grubu güzel.

Geri