Aynı kadrodan bende kullanıyorum. Açıkçası alttaki güven in kırdığı kalın boru çok ince geliyor bana. Çap olarak kalın ama , kalınlık olarak ince. Başka markanın xc tarzı bisikletlerini kullanmadım ama 80 cm yükseklikten düşüşte kırılmaması lazım kesinlikle. Bu dağ bisikleti sağlam olmak zorunda aliminyum yapıyorsunuz madem hakkını verin yoksa üretmeyin çelik kadro yapın :boese157: . Geçenlerde 50 60 basamaklı bir merdivenden indim denemek için Bisikletin zinciri attı bütün vites ayarları bozuldu
. Gerçi kadro haricini salcano üretmiyor suçlayamam ama xc tarzı bisikletler bu kadar kolay bozulmamalı ayarı kaçmamalı. Arazide kullandığımda bisikletin ne hale gelebileceğini düşünemiyorum
. Bu yüzden slick lastiklerimi taktım bağajımda arkamda tur bisikleti olarak kullanıyorum. Araziye gitme fikriyse kafamdan çıkalı çok oldu. Yakında düz maşaya geçmeyi planlıyorum. NG 303 kadro şehirler arası yol yapmak için turlar için güzel fazlasıyla dayanıklı diyebiliriz ama arazi için hiçbişey beklemiyorum
.