Scudo Sports

NG 303 SD nasıl?

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
arkadaşlar bu bisiklet hakkında yorumlarınız var mı? özellikle kullanıcı yorumları :) bu bisikleti alacam büyük bir ihtimalle.

Scudo
Nasıl mı ?? iyi seni sormalı .. bu işin espirisi :p

Bisiklet üst seviye başlangıc serisi yani kullanacagın en iyisi demek ! bisiklete bindigini fark ediyorsun frenleri güven veriyor lastikleri süper . vites sistemi başını hiç agrıtmaz cünkü bende onun 303 srd desini kullanıyorum ..
alacaksan pazarlık yap pesin alacaksan srd de de . 730 a kadar alabilirsin haberin olsun!

303 srd nin bayii alış fiyatı 675 di galiba

fiyatta baya indim pazarlık yaptım.yarın almayı düşünüyorum allah izin verirse :))

@Batuhan Keleş

ne kadar dedi?

740 tl dedi.allah izin verirse pazartesi alıcam bayram sebebiyle alamadım.fakat aklıma bir şey takıldı parçalar çok güzel ama benim alacağım yerde sadece tek bir tane kalmış oda siyah renkte. salcano ng 303 modelinde dış görüntü olarak hiç sevmedim o salcano yazısı hiç güzel olmamış örneğin igmanın dış görüntüsü daha güzel bunu burdan salcano yetkililerinin duymasını istiyorum ;) ayrca ben en fazla 750 tl verebilirim peşin alacam.eger başka marka model öneriniz varsa pazartesine kadar söyleyebilirsiniz fakat sadece hidrolik frenli model alacağım boşuna v yada mekanik diskli model tavsiye etmeyin ;)

bayiden siyah renkte olanı alınca fabrikaya gönderip beyazını isteyebilirmiyim?olursa ne kadar ücret alırlar.

Geri