Scudo Sports

Nevşehir

öbür haftaya bir sorun çıkmazsa biz manavgata gidecegiz islam ondan sonraki hafta görüşmek üzere diyelim.kendine iyi bak.

Scudo
@ismailağıllı

arkadaşlar foruma bir kaç gün önce müdahil oldum

2 yıldır ürgüp-mustafapaşa da yaşıyorum en kısa sürede görüşmek üzere

@kariha

arkadaşım hoş geldin aramıza mustafapaşadasın demek bize çok yakınsın en kısa zamanda görüşelim

hoşgeldiniz en yakın zamanda görüşmek üzere

hoşgeldin kariha
şanslısın. çünkü yerinde durmayan ürgüp takımına çok yakınsın. ben avanosdayım. yola cıkmaya bu hafta baslayacagım. işten dolayı yogunum. umarım en kısa zamanda tanışırız.
hoşgeldin.

bu hafta yollara çıkalım hep birlikte bir organizasyon yapalım
mesela(büyük nisan turu vb.) gibi bir isimle güzel ve hatırda kalır bir gezi.
evet cevaplarınızı bekliyorum sevgili kapadokyalı dostlarım.

cevablarınızı bekliyorum
haftasonu hızla yaklaşıyor
ben tek başıma çıkarım kimse katılmazsa
ne yapalım!

ArkadaŞlar Ben Aksaraydan Murat Ben Sİzler Kadar Şansli Degİlİm Burada Yalniz Bİsİklet SÜrmek Bazen Çok Canimi SIKIYOR Aksarayda Bukadar PopÜlerdegİl Bİsİklet Sporu Hatta İnsanlar Bana Turİst GÖzÜyle Bakiyorlar İngİlİzce KonuŞmak Falan İstİyorlar Ama Sİze Yakin Sayilirim Belkİ Bİr GÜn Takilirim Sİze
GeÇen Sene Aksaraydan NevŞehİre Bİsİkletle GelmİŞtİm NevŞehİr Çok DegİŞmİŞ İyİ Antrenmanlar

Arkadaşlar (semih temiz) adlı(nickli) arkadaşı tanıyan varmı nerede oturuyor bende nevşehirdeyim bi görüşelim merkezde isen tabii benim tel:0505 644 99 85 mutlaka ara beraber turlarız

hey uyan kapadokya
bu aralar hiç tur yapmıyoruz topluca
yarın ben kızılvadiye gideceğim dilerseniz bir güzergah belirleyip beraber olabiliriz.herkese selamlar.

islam bende inecegim ama ne zaman belli degil belki saat 5 olur ama candede ve ismail boş olabilirler onlara cepden ulaş istersen.

hava muhalefeti nedeniyle bugün çıkamadım başka zaman çıkalaım bari

evet bende hava nadeni işle karasız kaldım nevsehire dolu yağdıgını duydum vazgeçer gibi oldum.

ve dolu ürgübe geldi baskalım saat beşe dogru hava düzelirse çıkarım artık

Valla size bilmem ama,ben insiyatif koyup yol bastım bugün 7:10 da.Yarışların bugün kü İtalya daki ayağını izledikten hemen sonra.

Yüreğim ve Sevgimle...

Bende saat 18:30 gibi çıktım Ürgüp yolundan Güvercinlik(Uçhisar ) kavşağı ve Nevşehir yol yaptım 24 km kadar

Yarın Tekirdağ'a dönüyorum.
Siz değerli Dostlarımla birlikte geçirdiğim günler ve saatler buradaki en güzel zamanlarım oldu.Hepinize can-ı gönülden teşekkürleri kendi adıma bir borç bilirim.
SELAMLAR,SAYGILAR
Hoşçakalın
iletişim için:
cep tel:0505 644 99 85
ev tel :0282 262 45 20
e-mail: i.golge@mynet.com
igolge83@yahoo.com
igolge82@hotmail.com

Geri