Scudo Sports

Nevşehir

hava iyi olursa Avanos'ta saat 10:00 da buluşalım derim
ama hangi gün ?
Cumartesi?
Pazar?
yorumlar!

Scudo
dur bakalım dede ve ismail ne diyecek bu işe cumartasi zor benim için pazar basket antremanı var aksam 9 da o yüzden ben bu hafta gelemem sanırım.

@i.golge

Sevgili İslam,hafta sonu hava yağışlı gözüküyor.Hatta bu akşamdan havanın yağacağı muhakkak.Dün akşam antrenmanında tim'i gördüm.Göremeden Avanos'a birlikte seri pedal çevirme şansı yakaladaık.Hafta sonu için ada fikir sahibiydi lakin yağıştan dolayı netleşemedik.
Yüregim ve Sevgimle...

'''Bir gün hepimizin Aile olarak bir arada pedal çevireceği gün de gelecek.'''

• Beğen
Tepkiler: nuriaktürk
hava çok kötü oldu islam o yüzden bu hafta sürülmez sanırım bisiklet.

• Beğen
Tepkiler: candede
kısmet başka haftaya o zaman
hava yağışlı dediğiniz gibi

• Beğen
Tepkiler: candede
tamam ben varım Pazar günü hava açarsa çıkalım hep birlikte

yagısıda bırakın aksamki rüzgar neydi öyle saatlerce elektiriksiz kaldık.

insallah haftaya görüşürüz.

gece fırtına saatlerce süren fırtına sabaha karsı 5 de yağmur sabah uyandıgımda kar ve simdide güneş.

ben sabaha hava iyi olursa çıkacağım...
siz gelirmisiniz?
saat 10:00 da buluşalım
Avanos'ta

bu haftasonu hava iyi gözüküyor ben söyle 50 km ve daha fazla pedallayalım diyorum gerisi siz değerli kapadokyalı dostlarıma kalmış :)
evet mesajlar cankulağıyla dinliyorum(pardon gözlerle):D
izliyorum :)
muhakkak cevap yazın ama beni buralarda garip bırakmayın:eek:

cumartasi olabliir ama pazar kesin gelemem. camartesi kaç gibi çıkmayı düşünüyorsun islam.

saat 10:00 uygun bence
veya öğleden sonra 13:00
ne dersiniz
nerede ?
sizin msn varsa yazın mesajlaşalım
benim ki
igolge82@hotmail.com

msn açık degil daha dogrusu pek açmıyorum benim için 1300 daha uygun olur tabi gelebilirsem.

peki nerede buluşalım
Can abiye ve diğerlerine haber verebilirmisiniz?

tabiki veririm onlara soralım ondan sonra haber veririz sana telefonun var bendede zaten. görüşürüz.

benim bu hafta sınavlar var malesef sizlerle birlikte olamıyacağım iyi gezmeler diliyorum sizlere gönlüm sizinle :)

can abi ilede simdi görüştüm biraz boğazım agrıyopr hava güzel olursa diyor ama kendiside birazdan cevap yazar buraya

Arkadaşlar ben akşam antrenmanlarımda şifayı kapmışım.Dün ve bugün. İnanılmaz boğazım yanıyor haldeyim,Bugün hastaneye muayeneye çıktım.Epey bir ilaç yazdılar,burnumun akıntısı durmak bilmiyor.Bugün de terlemeye çalışarak rahatlamaya çalışacağım.
Yüregim ve Sevgimle...

'''Bir gün hepimizin Aile olarak bir arada pedal çevireceği gün de gelecek.'''

maalesef bu hafta gezemeyeceğiz kusura bakmayın benim de acil olarak bir işim çıktı haftaya görüşürüz inşallah

Geri