Scudo Sports

Nefesinizi tutun ve izleyin :)

@mithgor Katılıyorum dostum, ancak başka şansımız da yok ister istemez kontrollü olarak kırmızıda ben de geçiyorum. O kadar da olacak başka türlü kamyonun yanında bekleyim de HIRANNNNN GARRRRAATTT!!! DİYE gaza bulanmak öheaauu diye öksürüp tinkstirmek var işin ucunda. Sonuçta hava soluyoruz, ciğerli memeli gelişmiş sayılan hayvanlarız. millet telefonla oynarken gidiyor yollarda ben müzik dinlemeye korkar oldum..

Abi bir new york taki para için takla atan manyaklara... bir de Almanyadaki avrupa kokan ortama bak. Elemanların ışıkları tam, kaskları takmışlar yol kenarından kendi bisiklet yolundan gidiyorlar, kimseyi rahatsız etmiyorlar. Biz zaten kendimizi alıştırmaya çalışıyorken bir de bunlar olsa arkadaşların dediği gibi video 10dk uzamaz

Scudo
Bunlarınki cidden tam manyaklık :D Hayır bizde aksiyona giriyoruz trafikte ama frenimiz var arkadaş :D bunlar resmen hayatlarıyla dalga geçiyorlar :D Azraille yarışıyorlar adeta :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Daha dün izledim bunu çok manyak bişey. Premium Rush diye bir film vardi ayni sokaklarda geciyo bisiklet kuryeleri flan var
fixed bisiklette ana karakterimiz de mevcut izleyin öneriyorum. (Newyorktu diye hatirliyorum)

Ilk olarak bu "bike messenger" bisikletli kurye yarislari illegal olarak yapiliyor. Kisacasi yasadisi sokak yarisinin bisikletli versiyonu.

Biryerde bir arkadas "bu işi para için yapiyorlar adi ustunde bisikletli hizli kurye" benzetmesi yapmis. O zaman paket servisci scooter ve kullanicilarina hicbirsey demeyelim kaldirima dalip trafikte teror estirdikleri icin. Adi ustunde para icin "hizli yemek servisi" yapiyorlar...

Macera ve adrenalin icin izlerken eyvallah ama yapani ve yapilmasini asla onaylamam!
Hadi maddi kaza oldu bisikletli kendini sakatladi durumunu da "kendi etti kendi buldu" olarak yorumlayalim ve kabul ettik diyelim. Ama:
Ya hamile bir kadina carpsa cocugu dusse, ya ihtiyar bir amca teyze bunlarin yuzunden kazaya karisip kalp krizi gecirse, ya bir cocugu sakatlayacak sekilde carpsa...

Adrenalini yasayacaksaniz, macera kovalayacaksaniz kamuya ve baskasina zarari dokunmadan yapmanin yolunu bulun kardesim!

@Cengo kontra pedal frenleri var aslında frensiz değiller tabi olmayanıda varsa ne diyelim... bisiklet terörü resmen, gelişmiş ülkelerde böyle eğlenceler rahat çıkıyor orada ezik durumda olan yayalar ve arabalar bizde ise tam tersi...

@alpyese
Fixie lerde kontra yok bildiğim kadarı ile geri geri cevirince geri gidiyor olması lazım.

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
@Kuzey Ege bunlar istanbulda olsalar çok yaşamazlar... Araba çarpmasa bile biri çeker vurur...

• Beğen
Tepkiler: galvaniz
ben hazirandan bu yana fixedciyim... vazgeçeceğimi de hiç sanmıyorum :)

"-Yeşilli tam bir pislik çıktı Rıza Baba.!"

@tanchu

bazıları direk karşısına engel çıkınca geriye basarak drift yapıyor oradan çıktım yola, arka tekeri kitliyorlar saniyelik bir nevi fren görevi görüyor.

amerikadaki araç sürücüleri de (bizim gibi) forumlarda "bisikletliler"den şikayet ediyor mu acaba, mesela bu aracın sürücüsü "ilk kazam" diye başlık açsa yeridir :D

https://i.hizliresim.com/oZR1oo.jpg

Arkadaşlar aşmış olayı...

Geri