alper 76
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.738
- Bisiklet
- Scott
@mithgor Katılıyorum dostum, ancak başka şansımız da yok ister istemez kontrollü olarak kırmızıda ben de geçiyorum. O kadar da olacak başka türlü kamyonun yanında bekleyim de HIRANNNNN GARRRRAATTT!!! DİYE gaza bulanmak öheaauu diye öksürüp tinkstirmek var işin ucunda. Sonuçta hava soluyoruz, ciğerli memeli gelişmiş sayılan hayvanlarız. millet telefonla oynarken gidiyor yollarda ben müzik dinlemeye korkar oldum..
Abi bir new york taki para için takla atan manyaklara... bir de Almanyadaki avrupa kokan ortama bak. Elemanların ışıkları tam, kaskları takmışlar yol kenarından kendi bisiklet yolundan gidiyorlar, kimseyi rahatsız etmiyorlar. Biz zaten kendimizi alıştırmaya çalışıyorken bir de bunlar olsa arkadaşların dediği gibi video 10dk uzamaz
Abi bir new york taki para için takla atan manyaklara... bir de Almanyadaki avrupa kokan ortama bak. Elemanların ışıkları tam, kaskları takmışlar yol kenarından kendi bisiklet yolundan gidiyorlar, kimseyi rahatsız etmiyorlar. Biz zaten kendimizi alıştırmaya çalışıyorken bir de bunlar olsa arkadaşların dediği gibi video 10dk uzamaz