Scudo Sports

Nefesinizi tutun ve izleyin :)

Kuzey Ege

Forum Bağımlısı
Tepki
10.148
İsim
Murat Gökhan
Başlangıç
1980—81
Bisiklet
Trek
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Bu New York'lu kardeşlerimize birileri dur demeli artık :)
Bu arkadaşlardan en çok taksi ve otobüs şoförleri şikayetçiymiş.
Bisikletler fixie. Bir çoğunda kask yok, arka rubleler stabil, fren yok, vites yok.
Ben çok severek izliyorum bu vatandaşları :)

Scudo
aynı zamanda bir şoför olarak böyle anarşistleri ben de sevmem, videodakilerin %80 i anaşi

@İbrahim A.

:D :D

• Beğen
Tepkiler: İbrahim A.
Sürerken keyf almak paha biçilemez ;)

Bir an olsun; Istanbul trafiğinde; özellikle Suadiye'de taksici ve dolmuşçularla aynı trafikte sürerken böyle yapanların olduğunu hayal ettim. Sonra tekrar düşündüm hayal edemedim. :) Fight Club filminin baştan çekilmesi gibi sonuçlar doğurabilir :)

New York'ta sürenlere göre, ben 70 yaşında araba süren dedeler gibiyim demekki :)

• Beğen
Tepkiler: ayhan53ismail
Yakalayıp ağzına ağzına vuracan inşaat küreelen ..!
Kaçtane kazaya sebep oluyorlardı belkide video çekilirken bunlar yüzünden kazalarda yaşanmıştır

1 yollar kaymak gibi
2 gelsinler İstanbul'da bu videoyu çeksinler
bakalım 24 dakika olur mu bu video
:D

Özellikle alıntı yapmadım ortalık karışmasın diye ama, burada bu adamlara sarf edilen sözleri, emin olun birileri de bizlere (ve de sizlere) sarf ediyor ;)
Ayrıca bu adamlar messenger beyler, bilmenizi isterim. Şehir içi hızlı kargo gibi bir şey. Yani bu adamlar bu işi para için yapıyor.
Demeyin öyle dayaklık falan diye, bilin ki başkaları için de sizler ve bizler dayaklıkız ;)

Bisiklet ile yoğun trafikte aralarda gitmek riskli olduğu kadar da çok zevkli bende bazen yapyorum iş çıkışı zeytinburnu sahilden bakırköye kadar :) bu arada motorsikletliler çok sinir oluyor bana ben geçiyorum onlar kalıyor boşluk buldular mı son gaz gelip arkamdan korna çalıyorlar :D

Araba kullanırken böyle tiplerle karşılaşmamak lazım çok tehlikeli

• Beğen
Tepkiler: galvaniz
Şarkının ritmine kapılmaya bakar:) cokta aman aman gelmedi,bayanların katılımı dısında:)

Başlarına bir şey gelmemesinin sebebi, yayaya veya bisikletliye çarpmanın çok ağır cezası olması sebebi ile şoförlerin aşırı dikkatli ve temkinli davranması. Ülkemizde kurallara %100 uyan bisikletliler bile kazalara kurban giderken, bir de bu şekilde bisiklet süren olursa başına neler geleceğini hayal dahi edemiyorum :)
Bir çok kez araçların durması, beklemesi, yol vermesi sebebi ile kazadan kurtuluyorlar videoda, bizim trafikte kimse böyle bir şey yapmayacağından daha videonun 3. dakikası dolmadan tüm ekip ezilmiş ve hastanelik olmuş olur :)

trafik kurallarini hice sayarak, baskalarinin hayatlarini tehlikeye atarak suruyorlar.
izlemesi zevkli fakat realitede yaptiklari etraf icin de cok tehlikeli.
benim icin dayaklik diyen eminim vardir fakat benim cignedigim kural bir tek bos yolda kirmizida gecmek. (ki keske onu da yapmasam)

Geri