Scudo Sports

Neden bisiklete bindiğimizin sıradışı gerekçeleri

zekizeki

Üye
Tepki
74
İsim
zeki
Bisiklet
Bisan
1- paramız yoktur yayan kalmamak için
2- paramız vardır hava atmak için
3- sürüşten sonra karnımız aç olur daha çok yiyelim diye
4- arkadaş edinmek için
5- entelektüel görünmek için (başta kask altta tayyt)
6- kilometre yapmak için
7- bisiklete biniyor desinler için
8- bisiklet satıcıları para kazansın diye
9- sırf yorulup kendine eziyet etmek için
10- en fazla şu hıza çıktım demek için
11- birde niçin bindiğini bilmeden binmek için

Scudo
tamamen stres atmak için biniyorum, rampa çıkarken bacaklar cayır cayır yanarken sadece rampayı düşünüyosun. fiziksel olarak yorulsan bile zihinsel olarak ciddi ferahlık.. rampa bağımlısı oldum sırf bu sebepten.:koptum:

vs.ler demi böyle sacma sorularin cevabi olsun yoksa gercek amacida yazila bilirm? Gerci bence tutmaz bu konu ama neyse.

Öncelikle oturarak spor yapmak işime geliyo, havalı da ayrıca, bi de bu işin içinde olmayanlar için yaptığım km'ler oldukça ilgi çekici oluyo. Yine de mütevazilik yapıp sizin için çok, bisiklet camiası için oldukça sıradan km'ler deyip daha da hava atıyorum.

• Beğen
Tepkiler: zekizeki
Tamamen stres topu olarak görüyorum bisiklete binmeyi zihinsel rahatlama ve tabiki spor amaçlı.

• Beğen
Tepkiler: Exciting
@Yunus M. bu iş dünyası maffetti bizi..normal oturup film izlerken bile iş düşünüyorum düşünmek istemiyorken de insanın aklına iş geliyor..

@Erbay
Bende haftanın 6 günü çalışyrm hatta çoğunlukla bisikletle gelir giderm ama inanın o pazar gününü bile bisiklete ayırmak rahatlatıyor insanı

Uçmak nedir bilir misin ?
Bir kelebek gibi 1 gün ömrümüz kalsa bile sever misin ?

bisiklet zihinsel özgürlüktür desek tam olacak ozaman..

• Beğen
Tepkiler: Yunus M.
Spor salonunda koku ve gürültü olduğu için,
Monotonluğu sevmediğim için,
Temiz hava ve doğayla iç içe olduğum için

Vee en önemlisi ve ilgi çekeni ''Hadi turlayalım'' dedikleri zamanki aldığım heves :) ''Hadi spor yapalım'' dedikleri zaman herkes farklı alemde sanki.. Yani bana öyle geliyor.

• hobi amaçlı vakit geçirmek için,
  • zamanın daha keyifli geçmesi için
  • istanbul içi otobüs ile bir yere gitmek üşendiriyor, bisiklet ile daha kolay ve eğlenceli.
  • bisiklet kullandıktan sonra günlük hayatımı daha aktif geçirebiliyorum. hem işte hem sosyal ortamda.
  • daha önce gitmeye üşendiğin yerlere bisikletle daha rahat gitmeye başlayınca insan özgürleştiğini hissediyor.
  • maalesef sigara içiyorum, bisiklet kullandıktan sonra vücudumun az da olsa temizlendiğini hissediyorum.
  • kız arkadaşımı da bisiklete alıştırdım, beraber daha güzel zaman geçiriyoruz.
  • eğlenmek için bisikletle geçirdiğim zaman, bisikletsiz geçirdiğim zamanlar kadar kaliteli harcadığım para çok daha azı..
  • bisiklet üzerinde ve istanbulda isen her an yeni bir macera başlayabilir..
  • .
  • ..
  • ...

Jeep'e para yetmedi, mtb aldık.. Maksat arazi olsun diye "bisiklet" bende.. :)

• Beğen
Tepkiler: farukrr
"Bisiklete neden bineriz?" sorusuna bulabildiğim en saçma nedenleri sıraladım:

- Bisiklet bize bindiğinde ortaya pek hoş bir görüntü çıkmadığı için.

- Yol kullanıcısı olarak bisiklet yolunda mtb kullananların yanınan vzzzzztt diye geçip, sonrasında dönüp "pis ezikler" bakışını atmak için. Kaldırım inişlerinde aynı bakışı onlar atıyor, olsun.

- Cam kırıklarının arasında slalom yaparak ilerlerken hedefe lastiği patlatmadan en kısa sürede varabilmenin verdiği saçma haz duygusu için.

- Mis gibi temizlenmiş bisikletle yoldaki onca su birikintisinin içinden yüksek hızda geçip sonrasında yine çamurdan kremalı bisiklete ve sırtta dikine çizgili bir formaya sahip olmak için.

Böyle soruya böyle cevap, idare edin.

el-cevap: hırçınca bisikleti hırpalayıp içimdeki kötü insan duygusunu bastırıp insanlara zarar vermemek için ! :snzdglsn:

Amatör olaral spor, hobi ve nadiren ulaşım için kullanıyorum ama tabii ki profesyonel olsun isterim, bunun için de iyi bir bisiklet şart.:(:uzgnm:Ve tabii birde daha az bilgisayar kullanmak için.

Ben yol parasından feragat etmek için tercih etmiştim ama yol parasından fazlasını harcadım :)

1 2 hafta önce elimde bisiklet yok iken nüzhetiye köyüne tırmanmak için bir arkadaştan ödünç dağ bisikleti aldım en ağırından. normalde yol bisikleti kullandığım için turdaki diğer arkadaşlarda şüphe vardı dağ bisikleti ile ne kadar dayanabileceğim konusunda. turun sonunda tırmanışı en önde tamamladıktan sonra arkadaşlar bu bisikletle nasıl böyle tırmandığıma şaşırıp "helal olsun bu bisikletle bile iyi çıktın" diyince ben de "ben ne yaptım ki bisiklet beni taşıdı" demiştim. bence bunu diyebilmek bile güzel bir sebeptir :)

• Beğen
Tepkiler: farukrr
yorulup tatlı bir uyku uyumak için
zayıflamak için
otobüse binmemek için

Geri