@gezgin gezer biz bozuk dizimizi(misal C.Patella) düzeltmeye uğraşalım bunlar da sağlam dizi bozmaya çalışsın. Yahu görmeyeli bu Koreliler Japonlar uzamaya başlamış. Biz bunları kısa bilirdik. Nasıl uzadılar da bizim toplum kısa kaldı diye düşünüyordum. Galiba onlar akışında gidiyor. Biz sağlığı bozacak, akışı değiştirecek adımlar atıyoruz.
Bir saniye ya. Az önce buldum. Adı Dirt Jump.
Biz, toplum olarak farkında olmadan kendi bisiklet kültürümüzü mahalle içinde zaten oluşturmuşuz. Yurt dışında Dirt Jump denilen bisikleti, bizim mahalle gençleri kendi el işçiliği kendi el emeğiyle zaten yapıyor. Tabi yurtdışında bunun için özel yollar dizayn ediliyr, bizde mahalle arasında kullanılıyor artık ona bir şey diyemem.
El oğlu maxxis takıyor da bizim oğlan maşaya pimaş takmış çok mu?
Gençlerin yüz kısımlarını kestim. Şahinciler gibi bisikletleri resmen pusturmuşlar. Neden böyle bir şey yaptınız diye sorduğumda "fabrika yanlış üretmiş biz de düzelttik" cevabını aldım )
Bunlar motora özenen ama parası yetmeyen "basıkçılar". Aynı şeyi ucuz Çin malı motora binen gençler de yapıyolar, amortisörleri kestirip yere yakınlaştırıyolar motoru. Neymiş rüzgarı delip daha hızlı gidiyomuş. Bunlar da onların bisikletçi versiyonu işte.
Tanrılardan tek dileğim bu çocuklara şahin, doğan ve bmw alacak parayı vermemesi. (bmw ne alaka demeyin, yanınızdan uçak gibi geçince anlarsınız ne demek istediğimi)