Az biraz apacilikten, ozentilikten siyrilsalar sahil kenarinda, duzluk yerler de surmeye guzel bir seyler cikarirlar sanirim. Aksi durum da son derece itici
Bence çocuklar gayet orjinal. Bisikletlerine imkanları dahilinde modifiye yapmaya çalışıyorlar. Uğraşlarını tebrik ediyorum. Bisikletini 500 gr hafifletmeye çalışanlarla veya benim gibi sıradan bisikletiyle tamir/tur yapanlarla bu çocukların uğraşları arasında bir fark yok.
Çocuklar eğleniyor çok şey yapmamak lazım Enerjisini kendisine veya başkalarına zarar verebilecek işlere harcamak yerine bisikletine harcıyor. Bence bırakınız yapsınlar Benim kafam şöyle çalışıyor: Çocuklar mutlu mu? Evet. Zarar gören var mı? Hayır. O zaman yapılan iş meşrudur. Bunlar uzun süreli binmek, bir yerden bir yere ulaşım amaçlı kullanmak üzere yapılan bisikletler değil. Mahallede boy göstermek için show amaçlı modifiye edilmiş bisikletler. Paraları ve vizyonları bu kadarına yetiyor. Ölsünler mi Çok sık olmasa da artık sağda solda denk gelmek mümkün böyle bisikletlere. Varoş estetiği deyip küçümsemeyin. Bazen oralardan çıkan işler ana akım arasında kendine yer bulabiliyor. Bakınız rap müzik, bakınız grafiti vb.