Cem Ç
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 921
- Bisiklet
- Merida
Havalar pek soğumadı aslında, akşama doğru 15 dereceye kadar iniyor, hava rüzgarlı olduğundan hız da yapınca üşütmeyelim diye bugun bisiklet forma altına termal giyeyim dedim demez olaydım. kışın beni 0 derecelerde hiç üşütmeyen ve terletmeyen termal uzun kol üst içlik pedal kestiğim anda inanılmaz terletti beni. yalnız termal üstüne bisiklet forma üstüne termal rüzgarlık da giymiştim biraz terleyince de dayanamadım önünü açtım bisiklet formanın. üşütecem diye zor attım eve kendimi. sonra gittim termali çıkardım 2 bisiklet forma üstüne rüzgarlık giydim yine fark etmedi, yine terledim pedal keser kesmez.
altta uzun tayt onun üstüne pantolon, üstte uzun kol termal içlik üstüne bisiklet forma üstüne de termal rüzgarlık giymiştim. çok mu kalın giyinmiş oldum hava rüzgarlı diye 21 mil rüzgar gösteriyordu hava durumu anlık olarak fazla soğuk da sayılmazdı 15 derece falandı.
bir alışamadım şu havalara. siz bu havalarda nasıl giyiniyorsunuz.
altta uzun tayt onun üstüne pantolon, üstte uzun kol termal içlik üstüne bisiklet forma üstüne de termal rüzgarlık giymiştim. çok mu kalın giyinmiş oldum hava rüzgarlı diye 21 mil rüzgar gösteriyordu hava durumu anlık olarak fazla soğuk da sayılmazdı 15 derece falandı.
bir alışamadım şu havalara. siz bu havalarda nasıl giyiniyorsunuz.