Merhaba değerli forum dostu arkadaşlarım.
Ben geçen yıl cannondale f9 2009 model bir bisiklet aldım. Açıkçası çok fazla kullanmadım, vitrine koysan sıfırından pek ayırt edilmez. Bisikletimin performansından çok memnun olmakla beraber biraz değişiklik istiyorum. Toplamda 2000TL bütçem var(bisikletim dahil.)
<script src='http://img442.imageshack.us/shareable/?i=090430013761dbacf243d00.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>(link)</noscript>
Frame: Aluminum
Fork: RST Capa, 80 mm
Handlebar: Kalloy 640 mm, 30 mm rise, 31.8 mm
Stem: Cannondale XC
Seatpost: Kalloy 640 mm, 30 mm rise, 31.8 mm
Saddle: Cannondale CO2
Shifters: Shimano EF-50Front
Derailleur: SRAM 3.0Rear
Derailleur: Shimano Altus
Brakes: Tektro 836 V-Brake
Brake Lever: Shimano EF-50
Cassette: Sunrace M66, 11-32
Chain: KMC
Cranks: SR Suntour XCC T-208
Bottom Bracket: FSA TH-7420ST
Tires: Kenda Komodo, 26 x 1.95"
Rims: Jalco VP-20A, 32 hole
Hub: Formula FM31/32
Bike Type: Hardtail MEDİUM SİZE
Şimdi sizlere iki sorum olacak.
1) Bisikletimi satıp, daha üst kompenentlere sahip bir bisiklet mi alayım?
(Satın almak isteyen arkadaşların fiyat tekliflerine de açığım. Tekliflerinizi özelden mail adresinizi yazarak gönderirseniz sevinirim.)
2) Bisikletimi upgrade mi etmeliyim?
(Parça önerilerinizi bekliyorum...)
Şu anda toplam ağırlığı 12,5kg. Aslında 1000TL nin altında bir mtb için iyi bir ağırlık olduğunu düşünüyorum. Ama disk frene falan geçince ağırlık mı artar ne yapmalıyım? Özellikle maşa, teker seti ve disk fren önerilerine ihtiyacım var. Tabi bütçem doğrultusunda olursa sevinirim...
Evet, forum dostu arkadaşlarımın tecrübelerini aktarmalarını bekliyorum. Her türlü yardıma ve bilgiye açığım.
Şimdiden teşekkür ederim...
Ben geçen yıl cannondale f9 2009 model bir bisiklet aldım. Açıkçası çok fazla kullanmadım, vitrine koysan sıfırından pek ayırt edilmez. Bisikletimin performansından çok memnun olmakla beraber biraz değişiklik istiyorum. Toplamda 2000TL bütçem var(bisikletim dahil.)
<script src='http://img442.imageshack.us/shareable/?i=090430013761dbacf243d00.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>(link)</noscript>
Frame: Aluminum
Fork: RST Capa, 80 mm
Handlebar: Kalloy 640 mm, 30 mm rise, 31.8 mm
Stem: Cannondale XC
Seatpost: Kalloy 640 mm, 30 mm rise, 31.8 mm
Saddle: Cannondale CO2
Shifters: Shimano EF-50Front
Derailleur: SRAM 3.0Rear
Derailleur: Shimano Altus
Brakes: Tektro 836 V-Brake
Brake Lever: Shimano EF-50
Cassette: Sunrace M66, 11-32
Chain: KMC
Cranks: SR Suntour XCC T-208
Bottom Bracket: FSA TH-7420ST
Tires: Kenda Komodo, 26 x 1.95"
Rims: Jalco VP-20A, 32 hole
Hub: Formula FM31/32
Bike Type: Hardtail MEDİUM SİZE
Şimdi sizlere iki sorum olacak.
1) Bisikletimi satıp, daha üst kompenentlere sahip bir bisiklet mi alayım?
(Satın almak isteyen arkadaşların fiyat tekliflerine de açığım. Tekliflerinizi özelden mail adresinizi yazarak gönderirseniz sevinirim.)
2) Bisikletimi upgrade mi etmeliyim?
(Parça önerilerinizi bekliyorum...)
Şu anda toplam ağırlığı 12,5kg. Aslında 1000TL nin altında bir mtb için iyi bir ağırlık olduğunu düşünüyorum. Ama disk frene falan geçince ağırlık mı artar ne yapmalıyım? Özellikle maşa, teker seti ve disk fren önerilerine ihtiyacım var. Tabi bütçem doğrultusunda olursa sevinirim...
Evet, forum dostu arkadaşlarımın tecrübelerini aktarmalarını bekliyorum. Her türlü yardıma ve bilgiye açığım.
Şimdiden teşekkür ederim...