Scudo Sports

Ne yapacağım ben bu bisikleti?

@volkert

yeni çıkanlar kalitesizmiş ama eskiler kaliteli olabilir veya kaliteli kron bulursan al demek istedim

• Beğen
Tepkiler: Mesut D. ve tt2000
Scudo
@kerem sezgin

Ya zaten köye gideceğiz orada toprak falan,ara sıra Downhill niyetine merdivenlerden iniyorum sokakta ince lastik bide amortisör falan.. :)

Ben birkaç tane buldum ;

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Bunu indirimle 600-650 olurmu arkadaşlar ?

(link)

Yoksa bisiklet seçimine mi konu açayım ?

yanlız satan birinin yorumu dikkatimi çekti şehir bisikleti almak için satıyormuş demek ki memnun değil :D hem o IDEAL Freeder diye başlayan ilandaki bisikleti alma bence motosiklet gibi lastikleri var gereksiz kalın
ille de dağ diyosan Sedona MTB 711 Borla al fiyatı iyi bisiklete göre bence 0 ının fiyatını bilmiyorum ama ilanlar içinde iyisi o

• Beğen
Tepkiler: Mesut D.
Dostum sahibindene falan hiç girme, 2. el bisiklet adamı bisikletten soğutur. Bisiklet dediğin yepisyeni olcak:D gıcır gıcır parlıcak, çiziksiz olacak ki insanı binmeye teşvik etsin(Ben her bisiklete binişimden sonra ıslak mendille silerim bisikletin heryerini:D). Alacaksın çaruk çuruk bisiklet sende iyice eskiticen sonra at çöpe gitsin:) bir 200 tl daha biriktir ''0'' Grunge al. Kışın da sürersin hem;)

• Beğen
CARRARO 904 PRIZMA MAN 2012 12.9 kg 28" jant 700x35 lastik ve 580 tl şu bisikleti niye es geçtiğini hala anlamıyorum..

• Beğen
emekli bisikleti mi ? o bisiklet çoğu mtb den daha kullanışlı bence ... performansının da bir mtb den iyi olduğu çok açık ama illa mtb istiyosa bana laf düşmez son noktayı arkadaş koyacak

Ben bisikletimi sıfır almıştım ama 2.el bulamadığım için sıfır aldım.o yüzden 2.el düşünebilirsin sıfırlar oldukça pahalı birde mekanik diskten uzak dur.Diskli alıcaksan hidrolik al yoksa da v fren al iyi pabuçlarla (baradine) çok iyi fren performansı elde edersin.Kadrosunun sağlam olmasına dikkat et zaten ilerde parçalar değişiyor.Ben değiştirmem kullanırım desen bile bir zaman sonra yetmiyor ve o parçalar mutlaka değişiyor :D
Bir de yukarıdaki yorumlarda şehir bisikletini öneren bir arkadaş var onun dediklerine katılıyorum.Bir mtb kullanıcısı olarak...Ama MTB bambaşka birşey bir kere MTB özgürlüktür.Bozuk bir yol gördüğünde acaba bisiklete birşey olur mu demeden rahatlıkla dalabilmektir eğlenceye.Hele ki gerçek arazilere arkadaş grubuyla girdiğinde inanılmaz bir keyiftir.Tam bir adrenalindir. 2 saniye sonra düşüp düşmeyeceğinin bile garantisi yoktur o tip parkurlarda.Evet çok tehlikelidir.Ama tehlikeli olduğu kadarda eğlenceli...Düz yolda şehir bisikletinin performansı harika olabilir ama her yola giremez bir şehir bisikleti..

• Beğen
Tepkiler: Enes.
bende de 26 " 1.90 lastikli bir mtb var onun keyfi ayrı tamam biliyorum ama şehir bisikleti bisikletle gezmek isteyen için bulunmaz bir fırsat bence ama arazi ayrı konu tabi arazininde zevki var yolunda zevki var ama yol bisikleti bile o kadar narin değilken şehir bisikletinin narin olduğuna da inanmıyorum downhill yapmadığın sürece iyidir

@Sait Hislioğlu

Grunge alabiliyorum sirkeciden indirimle almayı düşünüyorum..

@kerem sezgin

Ama şimdi dostum MTB ler daha çok hoşuma gidiyor haklısın düz yolda bambgaşka ama ben uzun yol yapmam ki :D hani kalkıpda Şirintepeden emirgana gidemem :) mahalle sonları o kadar b,iraz yeni geliştiriyorum kendimi hani deli birşey olsun çılgınca dursun istiyorum.. O yüzden öyle yaptım :)

@Atıl Güven

Ama yok be abi 2. el yok 2.el telefon aldım 16 saatde şarz sıfır..Evet dediğiniz gibi ikisininde apayrı bir yerleri var..

@kerem sezgin

Evet haklısın.Düz yolda olay o zaten.Ara sıra delice kullanıyorum ne biliyim yıkım alanlardaki toprağa giriyorum kaldırıma çıkıyorum atlıyorum ordan falan yani öyle bir bisiklete zarar vermek istemem :(

tmm tmm anlaşılan sen mtb alıcan o zaman ön amortisörlü bişey al bari dağda bayırda gez :D dağ bisikleti alıcan madem bari amortisörsüz al demek istemiyorum çünkü zaten arazide kullanıcaksın bari mtb ise tam mtb olsun

@kerem sezgin

Valla şu aralar grunge 419 a bakıyorum..

güzel bisiklet bugün bi tane mtb gördüm çok güzeldi markası carraroydu ön amortisörlü çift disk frenliydi ön arka yani kaça aldığını sordum 620 dedi eğer mtb alsaydım tercihim eminim o bisiklet olurdu

Diğer markasınada baksaydın bea :D Acaba grunge 420 mi mi o :confused:

@Mesut D.
420 grunge sanırım mekanik disk mekanik diskten uzak dur kardeşim :D

@Atıl Güven

Aaaynen öyle :D Gözü boyamakdan başka birşeyi yok. :)

Bilip bilmeyen disk diyor ama iş ayarı kaçınca ortaya çıkıyor.Hidroliğe lafım yok ama mekanik avid değilse beş para etmez :D

Mekanik olunca tam olacak diyorsun yani :D

@Mesut D.
yani öyle de demiyorum da disk olucaksa hidrolik olucak gerisi hikaye diyorum :D

Önüne çıkan bir araca çarpmamak için panikle aniden iki frene de asılacaksın sonra araca kafa atacaksın diyorsun yani. :)

Geri