Scudo Sports

Ne tür spor ayakkabı giyiyorsunuz?

Taxonera

Forum Bağımlısı
Tepki
788
İsim
Gökhan
Bisiklet
Mosso
Bisiklet kullanırken ne tür bir spor ayakkabı giyiyorsunuz. Spd dışında yani.

Basketbol tenis koşu trekking v.s.

Hangi tür daha çok uygundur sizce.

Ben tenis ayakkabılarını seviyorum. Ondan almak istiyorum ama.

Deneyimleri de paylaşılmasını beklerim.

Scudo
Bisiklet İçin diyosan eger yürüyüş ayakkabılarından uzak dur derim resmen pedal ayagıma geçiyor.En rahat ettiğim tenis ayakkabısı oldu

• Beğen
Tepkiler: Taxonera
Ayrıca Decathlonda ARTENGO TS710 M var indirime girmiş çok rahat deneyebilirsiniz

• Beğen
Spd dışında (antrenman yapmıyorsam) Puma'nın faas 300 serisi koşu ayakkabılarını ve New Balance u410 kullanıyorum. Nb'ın tırtırlı yapısı biraz daha güven veriyor.

Koşu ayakkabıları ile çok rahat ediyorum..

• Beğen
Eğer indirimli North Face , Solomon gibi markaların günlük yada treking ayakkabılarına denk gelirseniz kesinlikle öneririm , çünkü genellikle tabanları sert ve rahat ayakkabılar.

• Beğen
Kendi adima soyleyeyim kosu ayakkabilari beni daha cok rahatlatiyor. Kislik botla, basket ayakkabisiyla, normal spor ayakkabiyla hatta mecbur kalip tarlada kullandigim kalin mekap cizmeleriyle de kullandim. Cizme super aslinda da uzun mesafede yoruyor:)

newbalance kullanıyorum. kalın tabanlı iyi oluyor.

• Beğen
Tenis ve halı saha ayakkabıları genellikle uygun olanlar. Tabanları hem daha sert hem de tırtıklı oluyor. Kendim Adidas Rom modelini kullanıyorum.

• Beğen
Şuan özellikle adidas ın ax2 gtx outdoor ayakkabıları ile kullanıyorum. Taban sert ve konforlu bir ayakkabı. Ayrıca soğuk havada rüzgar geçirmeyip ayağımı üşütmemesi de başka bir artısı.

• Beğen
Ayakkabı bağcıkları pedal kalpiyelerine dolanır düşüncesiyle aldığım cırt bantlı bir lumberjack sneaker kullanıyorum. Gayet rahat ayakkabı.

koşu ayakkabısı kullanıyorum gayet rahat bir problemle karşılaşmadım.

• Beğen
Sert tırtıklı taban halısaha ayakkabısı.Bir süre koşu ayakkabisı ile sürdüm bilek ağrısı yaptı

North Face Hedgehog Fastpack Lite, genellikle Dahon ile geziyorum şehirde işe gelirken.
Şu sıralarda Shimano CT71 veya CT80 modellerini inceliyorum ilave olarak, Dahon'un pedalları SPD yapacağım heralde.

Dağda SPD ile M087 kullanıyorum ama şehirde gülle gibi ve yürümek için hiç iyi değil.

altında kalleri olmayan ebay almanyadan ucuz diye aldığım spd ayakkabı ile sürüyorum :)

valla spd dışında. nb converse nike gibi tüm spor ayakkabları ile kullandım. bana çok farketttirmiyor.

Geri