Size göre herşey için ideal olabilir ama gerçekte öyle birşey değil önerdiğiniz ayakkabı.. Doğa yürüşleri için ideal evet ama asfalta yürüyüş için tam bir eziyet. Fresh foam tabanlı bir ayakkabı deneyin bakın bakalım Terrexmi takunya yoksa diğerlerimi anlarsınız.. Her ne kadar size uygun olsada, bir başkasınada uygun olacak diye bir durum yok bu nedenle günlük ve yürüyüş için ayakkabı arayanlara tavsiye etmeyin zira millet para verecek ve sizin tavsiyenize uyarsa parası boşa gitmiş olacak..
Söz konusu ürün
ayakkabı, bisiklet parçası, teknik bir ürün vs değil, keza kimse gidip de bir kaç bin TL'yi sırf ben önerdim diye beğenmediği, giyip denemediği bir ayakkabıya vermez. Ben öneririm değerlendirmek isteyen değerlendirir, lütfen gelip burada direkt beni muhatap alarak "önermeyin, yanlış" vs. yazmayın. Öneri isteyen kişiye "arkadaşın önerisinden memnun kalmazsınız, amaca uygun olmaz, şu şu marka modeli ben kullanıyorum, tavsiye ederim yazabilirsiniz, bundan gücenmem ama buraya gelip, alıntı yapıp, direkt bana yazarak beni kısıtlamaya çalışmayın.
Bu forumda ne acayip cahilce öneriler okuyorum, "benim için en rahat ayakkabıdır, günlük de kullanılır" demem kadar, "bak bunu bunu önerme yanlış yönlendiriyorsun" diyen çıkmıyor. Spor ayakkabısı olarak 2 çift günlük/yürüyüş, 2 çift doğa yürüyüş, 1 çift koşu, 1 çift de bisiklet (spd) olmak üzere yeterli spor ayakkabım mevcut. Bu güne kadar da 10'larca spor ayakkabısı eskittim, yani ne dediğimi bilerek konuşuyorum. Mesela Hoka kullanmadım, bilmiyorum yorum yapamam. Günlük "casual" giyimde trekking ayakkabısı, modüler kargo pantolon, klima özellikli trekking t-shirt'ü ile gezen adamım. Koşu ayakkabısı sorulsa daha dayanıklı, uzun ömürlü olur diye, eğer kullandığım/beğendiğim bir "trail running" ayakkabısı varsa onu öneririm; çünkü ben öyle tercih ediyorum. Yine günlük, sağlam ayakkabı konusu açılırsa yine Adidas Terrex önereceğim, beğenmiyorsanız beni yasaklayın, mesajlarımı görmezsiniz.