herkese merhaba,forumu çok yararlı bulduğumu söyleyerek başlamak istiyorum...günlerdir birçok şey okudum,bisiklet hakkında hiç bilmediğim şeyler öğrendim,bilmediğim parçalar,malzeme farklılıkları,markalar,modeller vs. fakat kafam o kadar karıştı ki....sanki biri bana herhangi bir bisiklet hediye etse hiçbişeyi sorgulamasam daha rahat edecek gibiyim...böyle bir ihtimal olmadığına ve bir ucundan da olsa bu işe bulaştığıma göre artık içim de rahat etmez...
bisiklet seçimimde bana yardımcı olmanız için böyle bir konu açmak gereği duydum...alacağım bisikleti daha çok şehirde kullanmayı planlıyorum,zaman zaman doğa kamplarına katıldığım için çok dayanıksız olmasını istemiyorum ve uzun yol mesafelerinde kullanmak gibi bir hedefim de var şayet uygun şartları sağlayabilirsem...bagaj için de uygun olması gerekiyor.. şuan için ayırabileceğim maksimum bütçem 700 tl...
1- hangi bisiklet türü uygun olur
2- hangi marka ve model ?
...birçok kişi için artık sıkıcı konu ve sorular olduğunun farkındayım ; fakat bilgi alabileceğim daha uygun bir yer bulamadım ve bisikletçiye de bu şekilde gitmek istemedim açıkçası...
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
bisiklet seçimimde bana yardımcı olmanız için böyle bir konu açmak gereği duydum...alacağım bisikleti daha çok şehirde kullanmayı planlıyorum,zaman zaman doğa kamplarına katıldığım için çok dayanıksız olmasını istemiyorum ve uzun yol mesafelerinde kullanmak gibi bir hedefim de var şayet uygun şartları sağlayabilirsem...bagaj için de uygun olması gerekiyor.. şuan için ayırabileceğim maksimum bütçem 700 tl...
1- hangi bisiklet türü uygun olur
2- hangi marka ve model ?
...birçok kişi için artık sıkıcı konu ve sorular olduğunun farkındayım ; fakat bilgi alabileceğim daha uygun bir yer bulamadım ve bisikletçiye de bu şekilde gitmek istemedim açıkçası...
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...