Scudo Sports

Ne tür bisiklet kullanıyorsunuz?

Ne tür bisiklet kullanıyorsunuz?

• Yol Bisikleti

• Dağ Bisikleti

• Bmx

• Şehir Bisikleti

• Diğer

• Toplam katılım
    113
Yol bisikleti kullanıyorum çünkü her yer asfalt oldu artık eskiden buralar taş topraktı

Scudo
Allahınızı severseniz 2000 li yılların başında açılmış bu tip arkaik başlıklara artık cansuyu vermeyin. Nedenmi. Bisikletforum bu başlıkları aştı, bunlar artık forumun neolitik dönemine ait başlıklar artık konular minimalize vede atomize oldu, falanca bisikletin falanca setinin falanca parçasının aero dirence karşı gösterdiği tepkinin bilimsel ispatı gibi bir şeylere evrildi başlıklar. Bisikletin atom altı parçacıklarını konuşur olduk. hangi bisiklet kullanıyorsunuz şeklinde "kalın"ize, başlıklara yorum yapmayın bir ölçüp biçerek gündeme taşıyın.

@mehmetsunu hocam yine ağlattınız

tabikide yol bisikleti kullanıyorum ramazanda bile oruçlu iken sadece öğlenci oldugumda 2 de mesai başı yapmama rağmen bisikletle gidiyorum .
geçen arkadaşın ww polosu ile kaza yaptık hızımız 30 km var yada yok viraj dönüyorduk lastikler kış lastiğiymiş ben bilmiyordum arkadas kullanıyordu araba kaydı ben oglum yavas demeye kalmadı vurduk arabayı bariyere çok birşey yok arabada , bizde hiçbişey yok ama arabadan soğudum ki ben ehliyete yazılıp araba almayı dusunen birisiydim bunuda niye yazdım bilmiyorum ilk defa kaza yaptım etkisinde kalmış olabilirim ve birkez daha anladım ki lastik çok önemli benim bisikletimde kenda var kenda stick olması lazım 4 bin km yi geride biraktı birer kez ön ve arka patladı yamaladım yola devam aşınma bile yok adamlar yapmış :harika:

• Beğen
Tepkiler: Seyha07
Şu anda yol %21,5, mtb %65,6, şehir %14. Bunlar ağırlıklı olarak 2007 rakamlari. Başlık guncellenince bakalım rakamlarda yol veya şehir lehine degisiklik olacak mi?

katlanır kullanıyorum.

46 Yaşımdayım. Geçen seneye kadar sadece klasik yol yarış bisikleti kullandım. Şimdi şehir içinde şehir bisikleti, gezilerde yol yarış bisikleti kullanıyorum.

Geri