Scudo Sports

12. Yeşilay Bisiklet Turu

Scudo
Önceden 2015,16 gibi açık büfe kahvaltı oluyordu bu organizasyonda ey gidi hey.

• Beğen
Tepkiler: Seyda Ünlü
Beylikdüzü'nden Sepetçiler Kasrı'na sürüp etkinlikten sonra Cevahir AVM'ye yetişebilirsem köprü geçişine de katılacağım. Varsa böyle yapacak beraber geçebiliriz.

Keşke imkanım olsa idi, çok isterdim katılmayı. Umarım seneye 💪

• Beğen
Gayet keyifli geçiyor. 2024 de katılmıştım bu sene de katılcam nasipse

Rotayı değiştirmişler bu sene. Yokuş azalmış. Daha iyi olmuş çocuklar ve kondisyonu iyi olmayanlar için. Dolmabahçeden devam eder köprü geçişi etkinliğine katılırım.

Maalesef aynı günde iki farklı noktada etkinlik bisikletçileri ayırmak zorunda kalacak, köprü turu Dünya Bisiklet ve Çevre Günü kapsamında yapılıyor diğeri ertelenebilirdi bence yine de katılımcılar için karar zor olacak.

• Beğen
Maalesef aynı günde iki farklı noktada etkinlik bisikletçileri ayırmak zorunda kalacak, köprü turu Dünya Bisiklet ve Çevre Günü kapsamında yapılıyor diğeri ertelenebilirdi bence yine de katılımcılar için karar zor olacak.
Bence sıkıntı değil saatler farklı. Yeşilay turunda Dolmabahçe'den dönmeyip Cevahir'e devam edince erkenden varılmış oluyor zaten köprü etkinliğine. Tabiki ayrı gün olsaydı daha iyi olurdu ama ikisine de katılmak isteyen için uygun yani saatler.

Bence sıkıntı değil saatler farklı. Yeşilay turunda Dolmabahçe'den dönmeyip Cevahir'e devam edince erkenden varılmış oluyor zaten köprü etkinliğine. Tabiki ayrı gün olsaydı daha iyi olurdu ama ikisine de katılmak isteyen için uygun yani saatler.
yeşilay etkinliğinde çekiliş hediye ve ikram olunca tur sonrası yapacaklardır çoğu insan bu yüzden dönebilir saat buluşma erken ama tur saati 09:00 yazdığı halde sarkma olursa zaman yetmeyebilir.

• Beğen
Ankara da olana katılacağım gelecek varsa görüşürüz, daha önce hiç gitmedim bilgisi olan bilgilendirebilir mi ?

Köprü geçişi ertelenmiş...

Dosyalar

• 1000100993.jpg
    1000100993.jpg
    98,5 KB · Okunma: 15
Geri