Scudo Sports

Ne olmak isterdiniz, Ne oldunuz?

Aslında yaşım küçük ama esnaf olmak istemiştim,kendime ait bir dükkanım ve içinde çeşili mallar.
Ama imkanlar kısıtlı böyle birşey imkansız olacağı için,Elektronik öğretmeni olmayı hedefledim kendime. :)

Scudo
çocukken: gökyüzüne merakımdan NASA'da çalışmak isterdim..
askerlik öncesi : psikoloji konusunda çok iyi olduğumdan bunu geliştirmek istedim ve psikiyatri uzmanı olmak istedim..
şugün için görüyorumki bi baltaya sap olamamışım(= müteahit olma yolunda ilerliyorum...

Mimar olmak istiyordum, muhasebeci oldum... İki mesleğin tek ortak yönü, ikisi de M ile başlıyor :)

• Beğen
Tepkiler: gezgin2
Ne mi olmak isterdim? Herkese adalet dağıtmak isterdim :) "Siz onlara vekil diyorsunuz ya da politikacı oluyorlar."
Kişisel olarak düşünürsem bilim insanı olmak istiyorum!

iyi bi bmx akrobatı olmayı ıstıyordum yada electro dans uzmanı:Doperatör oldum:Dyani işmakınası kullanıyorum:D

Taksi soforu olmak istiyordum, muhasebe muduru oldum, ciddiyim.

Liseye ilk başladığım zamanlarda ve lise hayatım boyunca hep çok iyi bir mma dövüşçüsü olmayı istedim.Hep birgün ufc de dövüşebilmeyi hayal ettim.Yakın arkadaşlarım juı-jıtsu, box ,wıng tsun gibi sporlarla ilgileniyorlardı bende judo ya başladım.Bi zaman sonra kendimize ucu kesik mma eldivenlerinden aldık aramızda amatör maçlar yapmaya başladık birbirimize eksik olan yanlarımızı öğretiyorduk:). Fedor un tito ortiz in crocop un ve birçok dövüşçünün gelmiş geçmiş bütün maçlarını ezbere biliyorduk :).Çok iyi bi form tutmuştum önüme gelenle kavga ediyordum okuldan duvar kaplıcak kadar disiplin cezaları aldım :).Üniversiteye hazırlanacağım sene ailemin baskılarıyla tamamen bıraktım judoyu ve dövüşçü olabilme hayallerimi. Çünkü zaten çok geç kalmıştım birşeylere başlamak için.

Şimdi mi napıyorum ?Maliye okuyorum hedefim önce vergi denetmenliği ardından hesap uzmanlığı.Şimdi kilo aldım formdan düştüm :( ve herşeyi konuşarak hallediyorum :).

Reklamcı veya Psikolog olmak isterdim.Ne var ki Tarih bölümü öğrencisiyim.

subay olmak istemişimdir ama gizli bir meslek edindim :)

bir serçenn arkasında görmüştüm büyünce kartal olacağım yazıyordu:D
müteahhit olmak istiodum hala öğrenciyim:D

• Beğen
Tepkiler: seda ak
İtfaiyeci olmak istedim hep ama ceset görmekten korkardım. Olmak istediğim ikinci şey teknisyenlikti, 3yıl teknisyenlik yaptıktan sonra biraz zorla ve biraz da verilen gazla 11 kişilik ekip ve iki tesisin teknik sorumlusu oldum. Artık önceki kadar mutlu değilim malesef.

@ous osdemir
Birbiri ile hiç ilgisi yok çok ilginç:D. Ama şöyle düşünün polislere yemek yaparak onlara faydalı olabilirsiniz:)

Pilot olmak isterdim ama bazı sağlık sorunları yüzünden hayalimden vazgeçtim,makine teknikeri yada mühendis olma yolundayım :)

merkez bankası müdürü olmak istiyordum.yanlız matbaacı ve küçük işletme sahibi olabildim:D bu tür makamlara torpil olmadan ulasılması zor oldugunun geç farkına vardım :D ne yapayım:
spor namına ise;
basketbolcu olmak istedim, thai boxcu oldum..
ama ego anlamında bisiklet,futbol,yüzme,basketbol bu gibi sporlarlada ugrasmaktayım:D

Bende küçüklüğümden beri hep Mühendis olmak istemişimdir ve şimdi Mühendislik okuyorum . Umarım mezun olduğum da iyi bir Mühendis olurum .

Adam olduktan sonra ne iş yaptığınızın ne önemi var.

F1 pilotu olmak isterdim ama bu bir hayel gibiydi benim için

Ahhhh Ahhhhhhhhh keşke olsaydım!!!!!!!!!!!!:(

Geri