Scudo Sports

Ne olmak isterdiniz, Ne oldunuz?

Scudo
özel harekat timi olmak istiyorum,18 temmuzda sınavlarım var polis için,o olmasa güzel sanatlar/müzik/gitar bölümü :D

futbola meraklıyken tarihçi olduk....

İlk okulda sınıf arkadaşını tanımalarında çok özenmiştim serbest mesleğe.
Herşey serbest diye düşünürdüm, yat iç gez eğlen, adı üstünde serbest meslekti çocuk gözüyle :D Ergenliğe kadar devam etmişti bu serbest meslek hayali.
Jinekolog oldum

Çok küçük yaşlardan beridir hep mühendis olmak istemişimdir.Zaman içinde bu hiç hiç değişmedi.Şimdi üniversitede mühendislik(makine mühenidsliği) öğrencisiyim ve umarım ki okulu bitirip iyi bir mühendis olacağım. :dua: :)

küçüklüğümden beri açmadığım bozmadığım elektronik alet kalmadı elektronik mühendisi olunca yapmadığım çalıştıramadığım devre kalmayacak :D

güreşçiydim bilgisayarcı oldum :D ---ama hep beden eğiti öğretmeni ve güreş antrenörü olmak isterdim içimde ukde kaldı :eek:

Anadolu teknik lisesinde elektronik teknisyeni belgesini aldıktan sonra şimdiki okul bölümüm olan otomotivi seçip daha sonrasında ECU (oto beyin sistemi) üzerine yoğunlaşırım diye düşünmüştüm ama şimdi anladımki bu bölüm mühendis değil kaportacı yetiştiriyor :eek: Bakalım bu bölüm bitince üstüne başka birey okurmuyum bilmiyorum, ama hedefe ulaşmadan dönmem ben;)

ekonomi alaninda mastr az kaldi......
iyi bir bankaci olmak icin cabaliiyom

@serhad k
Bu güzel, ne mutlu size.

Garip midir bilmem ama ben küçükken tutkuyla bişi olmak istememişim hiç. En yoğun hatırladığım, evde oturan, bir iş yapmayan biri olmaktı, demekki olamamışım.

• Beğen
Tepkiler: nükleer kedi
zamanın düşünürlerinden birisine küçük yaşlarda iken bir soru sorulmuş "büyüyünce ne olmak istersin " :)

cevabı şu olmuş: "önce insan gibi insan sonra adam gibi adam en son umud ederek cennetlik olmayı" demiş:rolleyes:

tarihçi olma yolunda ilerliyorum. voleybolcu olacaktım ama büyük bir fırsatı teptim. ama futbol olsaydı kesinlikle giderdim :D

Geri