Scudo Sports

Ne kadar deli varsa burada :D

11-12 Şubat ve 18-19 Şubat tarihleri olmayacak değil mi :)

Scudo
@Koray Yılmaz

olmayacak koray o tarihlerde.sen o zamanlar müsait değilsin galiba :D

İstanbulda olmayacam 13 şubatla 17 şubat arasında 11 veya 12 şubatta da sakata gelmek istemezdim ve gelemezdim tatil öncesi 18-19 unda da fazlasıyla yorgun olacağım o da yalan olurdu... :)

Siz kendinizi "Manyak" diye değerlendirmişsiniz ya, bununla ilgili bir dilekte bulunmak istiyorum: İnşallah bir gün bütün millet "Manyak" olur ve ben de ön sıralarda yer alırım :) Çok güzel iş yapmışsınız. Pedallarınız zeval görmesin...

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
:in::in::in: Valla Enver kardeşim İstanbulun egsost gazı kokan yollarında dolaşıp zehirlenmektense böyle deliliğe can kurban .En güzelini ,en iyisini yapmışasınız.Bisklete biniyorum diyen bir çok dostumuzun sıcak yataklarında yumurta ısıtma çabalarının ne olduğunu bilmelerini isterim .
Bence budur.
Harika kareler ve paylaşım için emeklerinize.pedallarınıza,paylaşan gönlünüze sağlık.

• Beğen
Biz bu turu yanlış zamanda yapmışız. Dün tek başıma Belgrad ormanına gidip aynı parkurda bir tur yaptım çok daha çamurluydu. 4-5 noktada suya girmeden geçebileceğiniz en ufak nokta yoktu, kafam gözüm çamur içinde kaldı...Hava da gayet güzeldi.

imreniyorum resmen ya güzel bir tur olmuş sizin için gelecek turlarda pedallarınız kuvvetli turunuz kazasız olması dileğiyle......

• Beğen
Geri