Scudo Sports

Ne kadar deli varsa burada :D

Az çamurluda olsa belgrat turumuzu düzenleyen enver paşamıza sucukları ve köfteleri pişiren sinan abimize tura katılan ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim :) Enver bizi saleple kandırdın ya alacağın olsun :(

• Beğen
Tepkiler: sinan aksu
Scudo
@ademyener

sistem çöker yahu :D resimler 200 mb . nasıl yollıycaz o kadar resmi... denerim ama hiç sanmıyorum geleceğini...

Enver iyi bir tur çıkarmışsınız.. Ama küçük tüp, tava filan olayı abartmışsınız :) doğadan elde etmenizi beklerdim. :)

güzel resimler paylaşım çin teşkkrler. tek deli ben eğilmişim::))

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
@Mustafa Glts

ooooo.mustafa kardeşim..döndün demek malatyaya...yahu tüp tava filan beni de bozar ben hep ormandan topladığım dalları yakar birazda kömür eklerim ama arkadaşlar tüp çay kahve için iyi olur diyince bir arkadaşımızda bende var deyince peki dedik.burada herkes şehirler arası gidemiyor.ama herkes gidemiyor diye dostlarımızı da ihmal edemeyiz.onlar içinde şehir içi turlar yapıp hep beraber eğleniyoruz...açılışı yaptınmı yeni kızınla ...test edip vurdunmu beline kazmayı :D

@adem er

bizden çok var kardeşim.merak etme tek deli sen değilsin :D

Evren... pazar günü söylemeyi unuttum Beşiktaş'ta İspark elemanı peşimden koşup plakayı not aldı ceza gelirse saygıyla kulaklarını çınlatırım :)

Enver Bey, resimler ve paylaşımınız için teşekkürler. Aayklarınıza sağlık.

• Beğen
@Koray Yılmaz

kulaklarımı çınlatma.cezayı bana ver.lafımın ardındayım.bende 20 tane var öyle plakaya kesmişler.ama ispark özel bir şirket.istekleri doğrultusunda plakaya ceza yazılamıyorçtaki yaptıkları iş yasalaşıncaya kadar.şu an hükümet ile bunu yapmaya çalışıyorlar...

• Beğen
Tepkiler: Koray Yılmaz
hahhaahh netten baktım valla kesmişler ceza :))

Bu arkadaş, kesinlikle Beyaz Rusya'nın Brest İli'nin (Brest Oblast olarak da geçer) ambleminde bulunan Avrupa Bizonu'yla akraba ama ondan daha zayıf bir hayvan olmasın :)

Not: Bu mesajı silseniz iyi olacak. Çünkü aşağıda tekrarı var. Keşke eskisi gibi mesaj silme seçeneği etkin olsa.

@Uğur Demirtaş

Bu arkadaş, kesinlikle Beyaz Rusya'nın Brest İli'nin (Brest Oblast olarak da geçer) ambleminde bulunan Avrupa Bizonu'yla akraba ama ondan daha zayıf bir hayvan olmasın :)

@Koray Yılmaz

yasal değil merak etme.bendekiler de görünüyor.hiç bişey olmaz...

• Beğen
Tepkiler: Koray Yılmaz
@enver avcı

:) dert değil... ben adamın peşimden koşup elindeki makinaya plakayı yazmaya çalışmasına gülüyorum hala :)

• Beğen
ne kadar keyifli bir tur gerçekleştirdiğinizi resimler bütün güzelliği ile anlatıyor.
tura katılan herkesin ayaklarına sağlık...

• Beğen
arkadaşlar bu turun daha beteri geliyor önümüzdeki günlerde...gezi bölümünde açarız yakında konuyu... ;)

Geri