Scudo Sports

Ne için tura çıkıyorsunuz?

OsmaniyeRehber

Forum Bağımlısı
Tepki
780
İsim
ibrahim
Bisiklet
b'Twin
Merhaba arkadaşlar , Agustos ayı sonunda 1 haftalık bir tur planlıyordum ki , eşimin ''ne için tura çıkıyorsun'' sorusuna tatmin edici bir cevap veremedim :( Verdiğim cevaplar forumda neden bisiklete biniiyorsun başlığı altında verilen cevablardandı fakat tur için tatmin edici cevablar değildi , yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Scudo
Enes Şahbaz daha önce teklif ettim , aslında en mantıklısı da bu :) ama şu anda maddiyat buna el vermiyor ,önerin için teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@OsmaniyeRehber Şahsen ben biryere varmak için değil kendi içime yolculuk yapıyorum aslında. Aynısını kız arkadaşımda sordu ama bende biraz geveledim ama net bir cevap çıkmadı tarif edemiyorum gelmen lazım dedim ama oda olmadı açıklayamıyorum ne diyeyim yolları kat edip terleyip sususadıkça o zorlukları kat edince güçlendiğimi hissediyorum ve bunu çok seviyorum geceleri doğa ile baş başa kendim ile baş başa kalmayı seviyorum dedim ama direkt şunun için diyemedim çünkü bence bu tarifi imkansız bir duygu.

Baştan okudum bunu yazarken bile kendimi pek ifade edememişim yahu:D

"Bilinmeyen bir düşmana karşı savaşmaya gidiyorum hanım!"

Evet, bu cümle efsane film Dünyayı Kurtaran Adam'ın başındaki kafa karıştırıcı "açıklama" kısmından. Eşiniz inanmazsa, onu şu kısmı ezberleyip onun araya girmesine müsaade etmeden okursanız sonunda "Gazan mübarek olsun!" deyip yolcu etmezse ben de bir şey bilmiyorum:

@OsmaniyeRehber

kaç yıllık evliyiz, olsun o kadar :D

bu arada abi demeyin, aynı yaştayız :D

Kendime bir hedef koydum. Ben bu turu bitirip tamamlarsam kendime guvenim ve azimim daha da artacak de.... ayriyetten doga ile basbasa kalmak istiyorum diyebilirsin.

BeN yukaridaki sebeplerden dolayi tur planlayıp yapıyorum. Muthis bir rampa cikinca cocuklar gibi seviniyorum. Yol kenarinda agac altinda uyumayi, sabah kus sesleriyle uyanmayi seviyorum....

Benim esim artik alisti gibi, sabah işe bisikletle mi gidiceksin diyor :) Bende tabiki evet diyorum. Cok gerek kalmadikca arabama binmiyorum

@Yusuf Yılmazvural konu ile alakalı değil ama filmi 15. dakikadan itibaren 10 dakika filmi izledim ilginç bir ilüzyon etkisi var ..

@OsmaniyeRehber abi evldendikten sonra eski köye yeni adet getirip mi bisiklet aldınız yoksa evlenmeden öncede kullanıyor muydunuz?Evlendikten sonra aldıysanız zor abi ,ben sözlüyüm sözlüm ile hiç bir ortak hobimiz yok yemin ediyorum evlenmeden önce hertürlü aktiviteyi yapmaya çalışıyorum aradığında turdayım,kamptayım,dalışa gidiyorum diyorum.Sonuçta evlenmeden önce alışşsın.

canayaz0734 bisiklete binmeye başlayalı bugün 94 gün oldu evleneli 16 yıl :D Artık çok geç , tavsiyen için yinede teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: FatihC.
@OsmaniyeRehber
Üstteki lafımı geri aldım, evcilikte benden eskiymişsiniz

Öncelikle;

KADINLAR CEVABINI BİLMEDİĞİ SORULARI SORMAZLAR.. ( inanın bu konuda çok ciddiyim )

Eşin zaten sana o soruyu sorarken senin vereceğin tüm cevapların daha fazlasını biliyor zaten gönlün rahat olsun :D

Benim tavsiyelerim..

Eşinizi kesinlikle ikna etmeye çalışmayın.. :)

Kadınların erkeklere bir şeylere ikna etmek için kullandığı taktikleri kullanmanız tek çözüm olabilir :))

Çoooook Çooooook uzun yazmaya üşeniyorum ama ..

Her gün turun lafını edin, turda neler neler yapacağınızdan, turun sizin için ne kadar iyi geleceğinden, tura çıkmazsanız sizin için 1 senenin çok zor geçeceğinden, hayatta zaten bir sürü şey istiyorum hiç birini yapamıyorum filan diye BOL BOL söylenin..

Bide tabi ki sen istemezsen çıkmam, hiç bir şey senden önemli değil benim için demeyi unutmayın :D

Tabi ki bu kadar uzun süreli oturmuş ilişkilerde sorunların birden çözülmesini beklemek doğru olmaz ama mücadeleyi de bırakmamak lazım :) Sonucu merakla bekliyorum :)

Abiler kardeşler şu iş yerinde ofisteyim yazılan yorumları görünce bildiğin sesli güldüm :D ofistekiler neden gülüyorsun dediler.:D Harikasınız ya

• Beğen
Tepkiler: hsnbykkls
Geri