Scudo Sports

Ne için tura çıkıyorsunuz?

"Karicigim, bu bir haftalik tatilimde tura mi cikayim yoksa annemlere mi gidelim?"

Bilindik hikaye ama denemekten zarar gelmez.

• Beğen
Tepkiler: bulut
Scudo
@Osman Kıtay

format c:
run setup.exe
run program understandingwife.exe :D

@halil ibrahim duran

Akşam deneyelim. Olmadı bir ara sana uğrarız :p

@Osman Kıtay

işleme başlamadan yedek güç ünitesini unutma, işlemin yarısında akım keserse sıkıntı olur :D

@OsmaniyeRehber

Yani harika değilse de, nasıl gireyim topa bilemedim dediğim cevabımın
esprili hali böyle işte.

Ciddi hali ise yanlış anlaşılmaya müsait. :mad:
Yarı şaka yarı ciddi gideyim ben yine.
Ortak zevkleri paylaşmadığını birisi ile neden evlenir ki insan?
Zıtlar birbirini mi çekiyor. :)
Çünkü, evliliğin ilerideki yıllarında eşi normalde yapmayacağı, istemediği bir şeye ikna etmek,
karşındaki insanı değiştirmek neredeyse mümkün değil.

Ortak zevklerimin ( sadece bisiklet değil, müzik, sinema, kitap, koşu vs ) olmadığı dostum, arkadaşım, komşum dahi yok denecek kadar az.
Yine esprili bitirelim. :)
Yoksa hala beşik mi kertiyorlar,
yada çok sarhoş edip Vegas'a mı götürüyorlar. :)

Tura çıkmak özgürlüktür aşırı klasik olsa da gerçekten de tam olarak ifadesi budur. Fakat bazı noktalarda bunun da ötesindedir. Tura çıkmak hayatın boyunca biriktirdiğin ve yaşadığın tecrübeleri, anıları yol boyunca öğütmektir, ince ince işleyip derin derin düşünmektir. Bir noktan bir noktaya fiziki gücünle ve ideal hızınla gitmektir. Gittiğin her yerde, bastığın her pedalda doğanın ve senin aslında aynı şeyler olduğunu hissetmektir, senin ondan geldiğini anlayabilmektir ve onunla dost olabilmektir. Korkularını yenmek, sınırlarını zorlamak, ufkunu açmaktır. Zamanın ve tarihin öneminin kalmamasıdır. Tanımaktır, tanışmaktır. Karşına çıkan onlarca insan sayesinde önyargıları kırmaktır. Sana yaklaşan ve soru soran kimsenin dinini milliyetini siyasi görüşünü bilmediğin için, belki de normal hayatındaki (hoş kime göre normal) stressten, olaylardan dolayı sevmediğin karakterlerle arandakı duvarı yıkmaktır. İyiyi ve kötüyü bir birinden ayırmaktır ve son olarak dünyadaki insanların çoğunun iyi niyetli olduklarını görmek ve bütün bunlardan sonra başkalaşarak yola devam etmektir... Keyifli pedallamalar :)

Tura çıkınca kendimi aşırı özgür ve çok mutlu hissediyorum. Harika bir duygu gerçekten.

Yeni yollar güzellikler görüp fotoğraflamak için ağustosda pedala basacağım. Yollarımız açık olsun.

• Beğen
Tepkiler: OsmaniyeRehber
Bazen anlatamadığım şeyler olur bisiklette öğle benim için sadece çıkıp sürmek gerekir sürerken o anı yaşarken anlam kazanır ne bileyim bende öğle bak yine anlatamadım :)

Tura çıkmıyorum :D Sadece dağ sürüşü yapıyorum,hoplayıp zıplamak için,oda tur sayılırsa :)

Bu bir spor demek bence konuya senin acindan zaman kazandirir . Dahada ikna olmazssa halil ibrahim baskanin manevrasi super olur . Üstünede " sana kendi ellerimle en nadir cicekleri toplamak icin " dersin tur donusu bi cicekciye ugrarsin olur biter ehehe . :D basarilar dilerim

• Beğen
Tepkiler: OsmaniyeRehber
Geri