Scudo Sports

Nazik bir bisikletli nasıl olunur?

@halil ibrahim duran

Yok valla hic de degil.
Kalabalik gruplarin kendi icinde bir hava akimi oluyor.
Ayni hava akimi bizim grup ile daha hizli gitmemizi de sagliyor aslinda.

Neyse.
Bundan dolayi kokulu herhangi bir aktivite, butun grubun bogulmasina neden oluyor. Aktivite en arkada olsa bile...

Buna bir diger guzel ornek ise dandik forma giyen grup uyeleri. Dandik formalar genelde terleyince cok daha kotu bir koku cikariyorlar.
Grupta boyle bir birey varsa, o yanik naylon kokusu buram buram takip ediyor sizi antrenman boyunca.

Scudo
@Gökhan Toros
hakikaten mi yahu, ben espridir diye düşünmüştüm

Mtb ile yola çıktıysam zil ile kendimi farkettirene kadar uğraşıyorum :D :D yine yol'da kalan herkese yanımda yeterli tertibat olmasa bile durup yardım etmeye çalışıyorum . Yarış ile yola çıktıysam yola konsantre olmaktan farkedebilirsem anca bir baş selamı yardım ise hak getire :D

Ben de selam vereyim derken aynen az kalsın uçuyordum.Onun yerine ya gülümsüyorum ya da laf atıyorum :D

bu önerilerin çoğu grup halinde turlayanlar için.. selam verme olayı ise biraz hassas..
bisikletlilerin çok olduğu sahil kenarı yerlerde dümdüz gidiyorum ama yayaların az olduğu ıssız yerlerde denk geldiğim bisikletlilerle selamlaşmayı severim

dün konuya yazmıştım,ilk başlarda millete selam verdim verdim ipleyen olmadı diye.
Dün iş çıkışı,ilk gördüğüm piskletliye selam vereyim dedim,karşı yönden piskletli geliyordu kafamı çevirdim ona doğru,aynı anda el kaldırıp selam çaktık :D

Bilemedim belkide bu forumdandır,tarabya sahil yolu 17,45 civarıydı,yol piskletli arkadaş :)

@Sinan Ş

Ben miydim acaba? :)
Bir bakayım..

17:45 civarında Baltalimanı'ndaymışım ben :).

@Edip Dinçer
kendin gibi giyinen, kendine benzeyen birini bulmuşsun işte ;-)

@Edip Dinçer

valla olabilir,kireçburnu fırını geçinceydi tam saati söyleyemiyorum,strava'dan bakamıyorum saate :(
ben istinye tarafına doğru gidiyordum,BMC forma takımım vardı :)

Sahil yolunda herkeze selam vermek saçma olabiliyor ama bisikletçilere rastlanması zor olan yerlerde selam veririm.arabayla giderkende kornayla dıttırı dıt yaparım el sallarım ,karşı tarafta el sallayınca tebessüm ederek mutlu olurum,bazen çocuklar ve yaşlı bisiklete binen amcalar el sallar korna çalar onlarada mutlu olurum turum güzel geçer.1-2kere tekerim patladı 1 kişi bile bakmadı,sırf başkası için teker patlak kapatıcı taşıdım

@Uğur S.
Geçtiğmiz hafta 4 gün İstanbul'daydım. Bu nasıl bir şehir arkadaş, insanların ekseriyeti selamı almayı bırak kafasını çeviriyor selam vereni görünce. Memleketimdeki güler yüzlü insanların ellerinden öpesim geldi inan. Burada selam almayan çok az yav. :)

@halil ibrahim duran
Ben de yavaş isem herkese selam vermeye çalışıyorum. :)

@Berke Kazankaya

Aynı ben , kalanları salla :D :rolleyes:

Geri