Scudo Sports

Nasıl şekilli yaşlı olunur?

@mehmetsunu

Ülen nerden çıkardın otobüsü,:D yıllardır otobüse binmedim,ha çok acil bir şey oldu ,bindik,ondada zati oturan gençlere ters ters bakmadım,norvecte yaşlı adama yer verdim adam ben gencim demişti ,acaip afalladık tabi,:islik:

Scudo
@mariokaldato kaskın rengine bayıldım açmış baya ehehehehehe

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Kudret Kurtcebe abi, 2002 yılında bir arkadaşın walkmani bende kalınca; o muhteşem "Kent Ozanları" albümü ile tanıştım. O tarihten bu yana sürekli dinlediğim albümlerin başında gelir. İyi ki varsın, güzel insan...

@K-Pax

Teşekkür ederim,Değişmedim , şarkı sözlerimde ne söyledi isem oyum,,,,,

Şimdi abi mi diyeyim, dayı mı, amca mı diyeyim şaşırmış vaziyetteyim. Efendim forumda sürekli görüyorum katıldığımdan beri @Kudret Kurtcebe adını. Forumun bir büyüğüdür, bilgili biridir diyorum. Ya dayı sen neymişsin böyle yav [emoji44] Gerçekten hayran kaldım. Vikipedi amca da bile sayfan var yav Neyse uzatmadan bir maşAllah çakıp, Allah uzun ömür versin diyorum [emoji16]

Cemal Ç.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Kudret Kurtcebe
yalnız insan en güçlü insandır.tatillere yalnız çıkmayı ve keşfetmeyi severim.evlendikten sonra bunlar bitti tabi.ben çadır kurmayı severim,eşim sevmez.evlendikden sonra bir gün çadır kuramadım.uzun bisiklet turları da yok tabi(hem maddi,hem malzeme yokluğu da var tabi).tabilerle hayatımız geçiyor vesselam.yalnız insanlara saygı duyarım.ama içimde bir buruklukta oluşur.annem 90 yaşında,aynı apartmandayız.girer çıkar onunla ilgilenirim.kızlarıyla bile beraber uzun kalamaz.hem adam arar,hem de yalnızlığını arar(maddi konular,beklentiler girer).ben ona maddi karşılık beklemeden yaklaşmaya çalışırım.yeni nesil anne babasına vakit ayıramaz bu halde.ben oyun bağımlısı oğlumun (lisede) yüzünü göremiyorum.bizle oturup sohbet bile etmiyor,bisiklete bindiremiyorum.anne babaların yeri şimdiden sonra aynı apartman,şehir bile değil.doğrudan huzurevi olacak.yani evlilik,çocuk boşa çıkıyor maalesef(sorunlar,uyuşturucu tehlikesi).selamlar,saygılar..

Geçen hafta çarşıda dolaşırken gördüğüm ve satın aldığım bir yelek hayatımı değiştirdi. O sıradanlık, o rahatlık, o vurdum duymazlık bu yeleğin resmen bir karakteri vardı. Hemen satın aldım. Eve gidip bir an önce bu yeleği denemeliydim. Bütün planlarımı ekip eve gelip, yeleği giydim. Aman Allah'ım bu nasıl bir huzurdu böyle, yıllardır ihtiyacım olan şeyi sonunda bulmuştum. Bu yelek adeta bir tılsım gibi bütün şekilliliğimi alıp götürmüş, beni bir emmiye dönüştürmüştü. Hemen memleketteki tanıdıkları arayıp Rıza emminin kaynından "Hüseyin Emminin selamını söyle iyisinden bal yollasın" diyerek bana gerçek bal yollamasını istedim. Gerçek balın peşine düşmek bile bir mutluluktu ama bununla da yetinmedim İyi beyaz peynirin peşine düştüm. En iyi beyaz peynir bir yerlerdeydi ve ben onu bulacaktım. Yıllardır şekil peşinde koşturduğum vucudum artık yorgun düşmüştü. Kendimi gül suyuyla yağlıyor, gerçek bir emekli ne yaparsa onu yapıyor, emmiliğin tadını çıkarıyordum.
Fakat dün eski hayatım tekrar karşıma çıktı. Benim ortadan kaybolmamı merak eden şekilli arkadaşlarım hep beraber toplanıp evime gelmişti. Kapıyı açmadan gitmeleri gerektiğini, artık bir emmi olduğumu, mutluluğu emmilikte bulduğumu söyledim. Buna rağmen gitmemekte ısrar ediyor, yakamdan düşmüyorlardı. Bende sinirlenerek hepsini kapıdan kovdum. Bir sürü at kuyruklu şekilli yaşlı arkalarına bakmadan merdivenlerden aşağı doğru koşarak kaçtılar.
artık bir şekilli yaşlı değilim dostlarım belki de hep bir emmiydim bilmiyorum. Hepinize iyi günler dilerim. Yeleğin bir sürü cebi var yakın ve uzak gözlüklerimi ayrıca nufus cüzdanımı yanımda taşıyabiliyorum. Bu yazıda memleketimde geçircem. Herşey organik. İnsana can gelir valla can.146457 dosyayı görüntüle

Gördün mü Mehmet Sunu, pardon @gandalff, senin yeleği kaale alan olmadı :) Millet ayrı telden çalıyor :komik:

Bir örnek verelim bari,fred rompelberg su meshur rekorunu 89 yılinda kırdığında sanırım 48 yaşındaydı. Şu an, aradan bir otuz yıl geçtiğine göre 78 yaşındadır. Alın kendisinin yakın zaman önce çekilmiş boylu poslu bir fotosu. Benim için şekilli yaşlanma budur. @Kudret Kurtcebe ßu votoya bakda sonra vay ben 60 yaşındayım ben bisikletin piri fanisiyim deme...
20151121380.jpg

@Okan Örs

Dişler sağlam üst dolgu düştü onu yaptırdım, valla çürük yok şu an,tabi günde 3 kez fircalama yapıyorum

@mehmetsunu

Bisikletin baba yarışçıları ben onlara turbo derim ,
Buradakiler beni ilgilendiriyor,mehmet sunu,

60 mastırda süper turbolar uzuncular,

146489 dosyayı görüntüle

Yüksel kılıç,bu pazar kafadan birinci
146490 dosyayı görüntüle

Recep tatlıcılar uzuncu,yanlız bu pazar antalyada yok,

146491 dosyayı görüntüle

VEeeee turbo, mustafa sevinçel,bu pazar kısada şampiyon,,72 km koşacak,
Türkiyenin en sıkı kısa ve uzunda 60 mastirları çok az tabi,

Geri