Scudo Sports

Nasıl şekilli yaşlı olunur?

@gandalff Hüseyin bey profil resmini değiştirseniz. Gandalfdan daha şekilli bir resim bulabilirsiniz . :)Saygılar.

Scudo
erken evlilik ve çok çocuk sahibi olmak,insanı yaşlandırabilir(gelir bu konuda önemlidir).evlilik özgürlüğü kaldırabilir(mutlu evlilikler hariç ve istisnadır).yalnızlık özgürlüktür(sanatçı ruhlar yalnız yaşar).

Şimdi size şekilli yaşlılığın dezavantajlarını anlatacağım dostlarım. Modaya ayak uydurmak, paçası olmayan pantalonları benimsemek oldukça zor. Yıllardır uzun paçaya hasret kaldım diyebilirim. 2. olarak bazen kaslarım falan ağrıdığında diğer akranlarım gibi “azcık yanlarım ağrıyor” diyemiyorum onun yerine panik atak geçirdiğimi iddiaa ediyorum. Yazları Ege’ye gitmekten sıkıldım bir yazıda memlekette bağ bahçede geçireyim istiyorum ama yok bir şekilli yaşlı yazları Ege’de olmak zorundadır. Ege bahardan itibaren bizi çağırmaya başlar. Bütün şekilliler aynı sese kulak vererek Ege’ye iner. Hepinizin günü güzel geçsin.

@Ahmet Ayaz

Ne yani kendi kendimimi trollüyorum. Yani kendim pişirip kendim mi yiyorum. tek kişilik ortaoyunumu yapıyorum. Böylesi benim için bile fazla.

Bence Mehmet Bey Kudret Abisinin nabzını yokluyor :)

@soner kalaycıoğlu

Yalnızlığı sevdim,tek suçumuz bu idi,yalnız sürmeyide severim,yalnız kendi evimde olmak,bana artı ile döndü,çünki evde parazit yapan bir dişi yok,kadınları aşalamak değil niyetim , önce bir bakalım mutlu evlilik varmı ?
Almadan vermem sisteminde herkes almak durumunda,peki almanın karşılığı nedir ?,çalışmak,ha 1603 lira ayda,bu adam bu para ile nasıl hayatını idame ettirecek,pozisyonları var ise yırtar,kendi evi var ise ne ala,bir adette kiraya verdiği dükkanı var ise ,ya da dairesi,o zaman bu asgari ücretli,evlenir,peki kadın evdemi duracak,bazı erkekler kadını çalıştırmıyor eve bağlıyor,o kadın artık ev kadınıdır,ülkemizde çoktur,erkek 4 çocuk yapar ise,kiradan gelen para ,artı 1603 lira ile 4 çocuğun masraflarını karşılayacak,kiradan gelen para en az 1500 lira ise 3103 lira,6 kişilik bir aileye bu para ıstanbul koşullarında bence yetmeyecek,o zaman keseye göre çocuk durumu,sonuçta bu ekonomik koşullarda istanbulda yaşayanlara ,asgari ücret alanlara allah kolaylık versin,bugün her türlü ilaca zam geldiğini bildirir,hasta olmayın sakın ha derim.:D

@mariokaldato

Mehmet sunu nerde ? :islik::islik:

İnsanın pek inanası gelmesede Brad Pitt’de artık bir şekilli yaşlı 1963 doğumlu 55 yaşında vay be Brad Pitt ile bizim alt komşu Sabahattin abinin üzerinden aynı zaman dilimi geçmiş insan hayret ediyor.146016 dosyayı görüntüle

@Kudret Kurtcebe
Sari formali dayi sana baya baya benziyo abi :D

@Kudret Kurtcebe
Zor işler kudret abi. Sen daha iyi bilirsin ama bizler bisiklet aşığı insanlarız. Sevgilimizin/ eşimizin de bizler kadar bisiklet aşığı olması gerekiyor ki sağlıklı bir ilişki olsun. Yoksa olay eninde sonunda şuna döner ( @mariokaldato oraya bir bisiklet koyuver :D)
images.jpg
Mesela ben önce dağda kendim gibi birine rastlayacağım, tanışacağız, o beni ben onu beğeneceğim, sonra huyumuz suyumuz, tenlerimiz birbirine uyacak da ohoooo. Zor iş zor. iki kişinin bir olması için bazen kendimizden vazgeçmemiz gerekiyor ki hiç hoş değil.

Mutlu evlilikler illa varlar ama dediğim gibi zahmetli iş. Zaten evliliğin gerekliliği de başlı başına bir tartışma konusu :krktm:

@Kudret Kurtcebe
Bisikletçi adama denir mi öyle :eek: iş o raddeye geldiyse yukarıda belirttiğim gibi o iş baştan olmamış. Bir yerde de patlamış

Alın sıze dünya sağlık örgütünün yaşlılık sınıflaması
(link)
@Kudret Kurtcebe de yaşlıyım diye artık DS (duygu sömürüsü) moduna girmesin, otobüste kendin e yer verilmesini beklemesin. Bildiğin genç...

Geri