@soner kalaycıoğlu
Yalnızlığı sevdim,tek suçumuz bu idi,yalnız sürmeyide severim,yalnız kendi evimde olmak,bana artı ile döndü,çünki evde parazit yapan bir dişi yok,kadınları aşalamak değil niyetim , önce bir bakalım mutlu evlilik varmı ?
Almadan vermem sisteminde herkes almak durumunda,peki almanın karşılığı nedir ?,çalışmak,ha 1603 lira ayda,bu adam bu para ile nasıl hayatını idame ettirecek,pozisyonları var ise yırtar,kendi evi var ise ne ala,bir adette kiraya verdiği dükkanı var ise ,ya da dairesi,o zaman bu asgari ücretli,evlenir,peki kadın evdemi duracak,bazı erkekler kadını çalıştırmıyor eve bağlıyor,o kadın artık ev kadınıdır,ülkemizde çoktur,erkek 4 çocuk yapar ise,kiradan gelen para ,artı 1603 lira ile 4 çocuğun masraflarını karşılayacak,kiradan gelen para en az 1500 lira ise 3103 lira,6 kişilik bir aileye bu para ıstanbul koşullarında bence yetmeyecek,o zaman keseye göre çocuk durumu,sonuçta bu ekonomik koşullarda istanbulda yaşayanlara ,asgari ücret alanlara allah kolaylık versin,bugün her türlü ilaca zam geldiğini bildirir,hasta olmayın sakın ha derim.
@mariokaldato
Mehmet sunu nerde ? :islik::islik: