tanıtım videoları hazırlarken nasıl daha iyi videolar hazırlayabiliriz kamerayı nerelere bağlayabiliriz bisikletlerde bu konuda fikirlerinizi alabilirmiyim
MTB için arka üst maşaya bağladık bir şekilde, arka teker üst kısmı ile birlikte görüntüler muhteşemdi. Bilhassa yanlarken
Kaydettiğin videoların da montajını Adobe Premiere ile yapabilirsin, güzel bir program.
Bana soracak olursanız kameranızı eğer mümkünse ön göbeğe bağlayabilirsiniz. Yol boyunca sürekli dönecektir. Böylelikle baş döndürücü harika videolar çekebilirsiniz
@Navigare Çok etkiler. Bisiklete takılan kamera eğer o iş için üretilmemişse titreşim aşırı oluyor. Bu işte en stabil açıyı vücut veriyor. Göğüs, bilek, kafa, kask...
kesinlikle etkiler forum içerisinde Asus zenfone 5 ile çekim yapan arkadaş vardı telefon tutacağına takılı halde çekilmiş videosu var aratıp izlerseniz emin olabilirsiniz sağlıklı bir çekim olmayacağı konusunda
Teşekkür ederim arkadaşlar, aslında 2 sene önce aldığım gopro3 kameram var fakat pek öğrenip kurcalamaya bile vakit olmadan evlilik vs işleri girdi araya. Kamerayı bizimkilerden alıp, bu ara biraz kurcalayayım bari. Son zamanlarda video çekimleri yapmak geliyor aklıma hem teknede hem de mtb yaparken.. Drone da düşünüyorum önümüzdeki sene için aslında.