Scudo Sports

Nasıl bu kadar ucuz?!

@mehmetyesiloren
kimseyi tahrik etmek gibi bir niyetim yoktur, bu tamamen anlayış şeklinizin ürünü.
ben de sizi kınıyorum.
firmanızla ilgili hiçbir münasebetimin olmayacağını da belirterek konuyu kapatıyorum.
hayırlı işler

• Beğen
Tepkiler: Ercan Bayram
Scudo
Bu konuyu açıp okurken bu şekilde bir mesajlaşma okuyacağım hiç aklıma gelmemişti. Üzücü bir durum. Öfkeyle kalkılıp zararla oturuluyor bence.

• Beğen
Tepkiler: iLucky mT
çin malı olayıyla ilgili yanlış bir genel kanı var. bikaç çinli arkadaşım oldu. niye siz çok ucuz ama biraz kullanınca insanın elinde kalan şeyler üretiyosunuz diye sormuştum bi arkadaşıma. aslında o kalitesiz olanlar tek kullanımlıktır. biz bir kez kullanıp atarız demişti. çok kaliteli ama pahalı malzemeleri de var adamların. biz hem ucuza alıp hem de uzun süre kullanmaya çalışan bi zihniyete sahip olduğumuz için aldığımız şeyin amacını düşünmüyoruz. sorun bizde yani. konuyla ilgisi yok ama onlar da bizim burda kedilerin sokakta gezmesine anlam veremiyo. bunları niye evinize almıyosunuz biz kedi gördük mü alır eve götürür besleriz diyolar. hangi birini besliycen kızım?... demedim tabi...

ben de buradan mehmet beye çok teşekkür ederim
gerçekten fiyatları çok ugun sitesi benim sıkkulanılanların en başlarında ..
ayrıca sitenin yeni halini çok da beğendim herkese tavsiye ederim ...:)
keşke buradada şubeleri olsa .
malum ufak tefek alışverişler için kargo ödemek biraz zor geliyor.. ama büyük alışverişlerde benim favori firmam oldu hep izlemedeyim.;) .
söylemek istediğim gerçekten gereksiz bir gerginlik olmuş :( ..
ben kimsenin kötü amaçlı birşey söylemediğine inanıyorum .. bazan böyle oluyor, dargılık olmasın derim :) ..
bir kelimeden biribirmizi tanıyamayız :rolleyes: gereksiz kırkınlıklar olmasın bence :)
sevgi ve saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: iLucky mT
Geri