Scudo Sports

Nasa+SpaceX / Crew Dragon

Oyle duymustum ve mantikli gelmisti. Ben de SpaceX'in sayfasina bakmistim az once ama dogrulayamadim. Nasa'nin sayfasinda yazan dogrudur tabii :) Muhtemelen sorun cikarsa manual yapilacak kismini yanlis anlamisim.

Ayrilma basliyor bakalim.

Scudo
20dk. Asil heyecanli olan bir sonraki ay ve daha sonrasindaki Mars projeleri icin buyuk ivme ve ilgi kazandiracaktir. Insallah sorunsuz gecer. Cok degerli projeler olacak onlar.

30 Mayis Cumartesi TSI 22:22

Anlamadigim bir saat oncesinde hava elverisliligi %60'lara cikmisti 40'tan :/

bu işler şakaya gelmiyor malum..infilaklar daha dün gibi..geç olsun güç olmasın...🙂

merak edenler için...
Barış Özcan şimdiden canlı yayına başladı. Şu an astronotlar araca yerleştiriliyor...

(link)

Biri bu adama ertelendi desin artik :) Kacirdi o kismi hala heyecanla bekliyor/anlatiyor :)

Biri bu adama ertelendi desin artik :) Kacirdi o kismi hala heyecanla bekliyor/anlatiyor :)
valla ya...
çok kötü oldu... hala devam ediyor...
10 dakikadır farketmedi... sunuma da başlıyor...
chat'i de okumuyor... :/

Neyse Cumartesi daha iyi, ertesi gun erken kalkma ya da birseyler kacirma derdi de yok, mis :)
valla ya...
çok kötü oldu... hala devam ediyor...
10 dakikadır farketmedi... sunuma da başlıyor...
chat'i de okumuyor... :/

Hala su asamada birsey olmayacagini dusunuyorum diyor :) Severek takip ediyorum ben bu adami da bugun yorgun herhalde.

cumartesi burada buluşalım unutan olursa dıye unutmayanlar burdan hatırlatma yapsın.kaçırılmasın.umalım cumartesi fırlatsınlar.böyle ertelemeler olabiliyor.

@geniusbjk bugünkü bu başlık heyecanı güzeldi.fırlatma umaraım olursa cumarteside bu başlık böyle heyecanlı olur umarım.bu kadar önemli bir olayda forum dada bir anı kalır.
Insta'da geri sayimlar oluyor, yine yaparlar unutulmaz.

ilgilenen ler muhakkakki ordan takip ediyor dur.
cumartesi bu başlık altında buluşalım.güncellemeler olursa burdan paylaşalım arkadaşlar.

Bu oglen hava tahmini %50 ihtimal veriyordu ki Carsamba %60'ken bile ertelendi. Dolayisiyla ben takip etmeye son 20-25dk'da baslarim :)

Geri