Scudo Sports

Nasa+SpaceX / Crew Dragon

Scudo
Barış Özcan canlı yayına başlamış. Bir aksilik olmazsa 22.22'de fırlatma gerçekleşecekmiş.

(link)

durum şimdilik geçen günkü durumdan daha iyi....
umarım son dakikalarda sıkıntı çıkmaz..

Dayanamadim actim, cilingir soframda goz ucuyla takip edecegim.

Ders almis artik daha cok dinliyor soylenenleri Baris hocam :)

İyi ki 2. denemeye kaldı, geçen sefer işteydim böyle bir olayı canlı izlemek bambaşka. Yıllar önce ay için yaptıkları uçuşu nasıl canlı televizyonlarından izlediklerinde duydukları heyecan ve merak varsa şuanda bizim içinde bu geçerli. Çalıştım yabancı firmanın kısaltma ve en çok kullanılan adı ISS, bazen yabancı oyun arkadaşları ile konuşurken şaşırıp "nasıl ya" durumuna giriyorlar o ISS değil benimkisi :)

Bu sefer gidicek gibi.
Cnn ınternatıonal canlı veriyor.Trump da geldi bu gün kesin gider.
Son 5 dakika evet gidiyor.( süpriz olmassa)

Prototip patlamıştı inşallah temiz kalkar.Son 3dk

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
Prototip patlamıştı inşallah temiz kalkar.Son 3dk
Bunun prototipi degildi o, farkli bir denemeydi. VirginAustralia'ninki de patladi da bu tamamen farkli.

Ne yalan soyleyeyim kotu bir his vardi icimde, cok sukur simdilik problem yok. Sag salim kilitlenirlerse yarin aksam super bir olay.

Bu arada bakalim booster da sagsalim inecek mi ki daha once cok inip cok da inemedigi var :) o kisim da heyecanli simdi.

Edit: Indi o da :)

Şu boosterın inişini her seferinde kesiliyor diye göstermiyorlar ya,hemen kafamda deli sorular oluşuyor.:kötü: şunun inişini göreydik daha iyiydi

Şu boosterın inişini her seferinde kesiliyor diye göstermiyorlar ya,hemen kafamda deli sorular oluşuyor.:kötü: şunun inişini göreydik daha iyiydi

Aynen :) Ilk baslarda patladiklarinda gosteriyorlardi artik inince gosteriyorlar gibi bir his uyandi bende.

Şu an için bir sıkıntı yok.Fakat kalkışta canlı yayında bir kayma oldu ilginç,ayrıca yere inecek olan kısmın inişi gösterilmedi.Bakalım yarın bağlanma işlemi nasıl olacak.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50 ve MakRo
geniusbjk
başka deneme videolarında var iniş şekli ama işte...:naslyany:

evet hocam.. o da cok zevkli, bir de super isimler koyuyorlar ya platforma :) hastasiyim "Of course I still love you" (defalarca hatadan sonra :D ), "Just read the instructions" (Ilk baslardaki hatalardan sonra) :D

Şu an için bir sıkıntı yok.Fakat kalkışta canlı yayında bir kayma oldu ilginç,ayrıca yere inecek olan kısmın inişi gösterilmedi.Bakalım yarın bağlanma işlemi nasıl olacak.
SpaceX'teki simulatoru deneyin, bence zor :D tabii onlar icin kolaydir.. O da guzel olacak, kameralar guzel acida, guzel gosterir.

Geri