Scudo Sports

Müzik ve bisiklet

@TheRock
Hocam bastiralim bisikleti altına led döşeyelim arkaya iki kolon miss miss birde kumandalı egzoz ohooo tadından yenmez

Scudo
@TheRock
Tabii bak en önemli şeyi unuttum lastiği 3,5 dağ lastiği 30-35pis hava sonra şahinler doğanlar kıskanır "Niye bizimkiler böyle kaymiyor" diye ahahahahah

istersen kulaklarını tıka dostum salak değilsen sıkıtıntı yok

Kesin kurallarla öyle böyle demek bir çok kişiye antipatik geliyor ama bisikletin yeri geldiğinde ne denli tehlikeli bir şey olduğunu benim gibi düşen bilir. Yoldayken en çok eksikliğini hissettiğim şey sevdiğim müzikleri dinleyememek ama benim açımdan güvenlik ve açık algı önce gelir. Sonuç olarak sesimin güzel olduğunu düşünerek kendi kendime etrafı rahatsız ediyorum ve şarkı söylüyorum. İnsan kendi kendine şarkı söyleyince sevdiklerinden çok bildiklerini söylüyor. (bkz. oy oy emine, deneyin iyi gidiyo)

ben akıllı saatten dinliyorum hem çok ses gelmiyor hemde etrafı dinleyebiliyorum. remix şarkıları dinleyince bir enerji geliyor bastıkça basıyorum.

Önemli olan kulak içi denilen silikonlu kulaklıklardan uzak durmak bu tip kulakliklarda sesi istediğiniz kadar azaltsanız da o silikon tıkaç görevi görüyor

JBL Bluetooth hoparlörüm var flip 3. Biraz eski olsa da çok iyi ses veriyor. Bir tane daha aldım aynısından ve sterio olarak birbirine bağlanıyor. Plastik kelepçelerle bisikletime bağladım ve şehir içinde son ses dinleyerek geziyorum. Fethiye'de oturuyorum ve insanlar bana malmışım gibi bakıyorlar. Tamam biraz kroluk olduğunu kabul ediyorum ama ben çok keyif alıyorum. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Geri