@mehmetgz
Şiddetle katılıyorum,
Yanlız,Chia tohumun zararı olsa bana olur idi,ayrıca dışardan gelen tohumların tam denetimden geçmesi gerekiyor ,buğday dışardan gelirse bu buğday tohumunu mercek altına almak gerekiyor,buğdaydan yapılan hiç bir şeyi yemiyorum,bu dışardan gelen buğdaydan üretilen mamuller mercek altına alınmalı,ayrıca muzda bizim muzumuz olmalıda önemli olan tohumdur,yerli tohum üreteceğiz ,besin değeri fazla olacak,valla başbakan olsa idim ,önce marketleri aynen kapatırdım,ayakta duruyor isem bisiklet sporu sayesinde,kimyasal katkılı tüm mamullerin derhal satıştan alınması lazımda ,kim yapacak,tatlandırıcı fabrikalarinda kapısına kilit vurmak lazım,ülkede gerçek milli ve besin değeri yüksek ürünler üretilmesine yönelik politikalar öncelikli ve ivedidir
Tüm marketlerde yerli milli çiftliklerde,hormonsuz meyve sebzeler üretilmelidir,keza hayvancılık geliştirilmelidir,tarım poltikalari yeniden gözden geçirilmelidir,
Keçi boynuzu harnup özü bu ülkenin ürünüdür
(link)
Yaşasın gerçek yerli ürünler
143266 dosyayı görüntüle
Her evin demirbaşı,günde 1 çorba kaşığı aç karnına sabah,
143267 dosyayı görüntüle
Pancar,,,,,
(link)
1960-1970 'lerde yaşayanlar bilir,bizim mahallede bir bakkal vardı,ne marketi,market murket yok idi,tek kasap vardı,tek manav, esentepe emekli subay mahallesine kamyonla taze domates gelirdi,bugünkü gibi değil,bugünün domatesleri domatese benzemiyor ,seracılık çok yoğun değildi,önemli olan toprakta yetişen mamullerdir seralarda değil ,ayrıyeten göçbeyli köyünün seracılari ile konuştum,ağbi dediler tohumlar dışardan geliyor dediler politika yanlıştır
Şişmanlamanın nedeni insülin,helal canan hocam,pilav aşırı yenmeyecek
Türkiyede 20 milyon şişman var
vay anasını sayın seyirciler,,,
Hoca doğru diyor sabahtan akşama kadar kahvede millet 20 bardak çayı şeker ile içer ise ne bekliyoruzki,oturduğum yerde kahve var hergün dolu,