Scudo Sports

Mutlu bir bisikletçi olmak için ipuçları

@Hasan Hakan Koç

abi nedense bende yola çıkarken bak aslanım :D ne olur benım yüzümü kara çıkarma lastığını falan patlatma diyorum.ve sonra biraz yüksekten bisikletime bakarak''yok yavv benim aslanım öle şeyleer yapmaz''diyorum:smily143: :smily143: :smily143: delirdim galiba:D :D

• Beğen
Tepkiler: Nuran Atakan
Scudo
müthişsin ya çok süper en çok da şunu sevdim
* Gidonunuzun ya da sele borusunun içine biraz para koyun ve ne olur ne olmaz diye orada bulundurun.

@buyukbulut25

Hocam, forum üyelerine bakıyorum da .....:) hangimiz normaliz ki bisiklet konusunda ?

Mutlu olmanın diğer bir yoluysa arkadaşlarınla bisikletlerinizle bir doğa turuna çıkmak.. Dag tepe demeden yeni yerler keşfetmek olabilir ;)
Tabi fotograf makinası olmadan olmaz anılar daha önemlidir ;)

Çok güzel anlatılmış. Çok teşekkür ederim :)

up ^
....||

biraz yukarıya taşıyalım hoş ve güzel bir yazıymış, teşekkürler...

ben bisiklet süreken hep mutluyumdurda..
Biraz hızlı gidip , canımı sıkan olayların olmasında , nefret etmiş oluyorum o aletten.:boese157:

mutlu mesut giderken arka tekerleğin yalpalamasında..:boese157:

Çok güzel ipuçları. Paylaşım için çok teşekkürler. Bütün maddeleri uygulamaya çalışacağım :)

• Beğen
Tepkiler: tayfur
çok güzel bir yazı bizi bilgilendirdigin için teşekkür ederim

su anda bir bisikletim yok ama bir kaç sene önce ki bisikletimde eğer yaptığım gezide mutlu olmussam eğlenmissem beri rahat ettirtmisse kafama sorun taktırtmamıssa daima rahat ediceği bir yere sürtmiyeceği etrafının bos olduğu bir yere koyarım ve temizlerim hem ben mutlu olurum hemde o...

Her ne kadar teşekkür butonu ile teşekkür etsem de bunu yetersiz gördüğümden ötürü bir daha bir daha teşekkür ederim, yazınız çok güzel

yazı çok güzel hazırlayan arkadaşa teşekkür ederim okurken çok keyif aldım ve güldüm teşekkürler :)

Geri