Scudo Sports

Mutlu bir bisikletçi olmak için ipuçları

göbek değiştirmek istiyorum ama daha önce jant örmedim galiba deneyeceğim bakalım neler değişecek :D bide bisikletçilere cömert davranmakla ilgili söz beni biraz düşündürdü ama daha sonra kabul ettimki herkezin yapabileceğinin eniyisi de vardır bisikletçilerinde oyledir heralde aslında bunun için belirli biliste olmasıda doğru değil akort 10 vites ayarı 15tl gibi. herkezin bisikleti aynı olsa olabilirdi ama her bisiklet farklı ayar farklı ilgi istiyor

Scudo
* En azından 10 sürüşten birine eldiveniniz, gözlüğünüz vs olmadan çıkın. (Kasksız değil.)
* Fren kollarınız siyahsa gidon sargınız-elcikleriniz farklı renk olsun.
* Bir ara, bir saatlik bir sürüşe ince kıyafetlerle çıkın. Bazen bisiklet üzerinde GERÇEKTEN üşümüş olmak çok faydalıdır.
Bu 3 madde için ortak bi soru sormak istiyorum. NEDEN? :) birde...

* Birşeyi kullanılamaz hale gelene kadar eskitin. -bakımlarını düzenli olarak yaptığımız,mecburen değiştirilecek parçaları değiştirerek (Aynakol,fren pabuçları,balata v.b) bir bisikleti kullanılmayacak hale getirmek mümkünmüdür ? ben bu maddenin savurgan olmayın , doyumsuz olmayın . xt niz varken daha eskimeden xtr almayın amacıyla yazıldığını tahmin edebiliyorum ama bir bisikletin ömrü varmıdır ? Bence yoktur gibime gelior... sizce ??

Paylaşım için teşekkürler.Emeğine sağlık...

çok teşekkür

Güzel ve herkes bunları hayatına geçirmesi gerekir,en başda "Ben" tabi.."Küçük şeylerle mutlu olmak ve Kanaat etmek" Bunlar da asıl noktalar diye düşünüyorum..Zaten sonunu bulamıyoruz ki..
Çok tşk ler..Emeğine sağlık..İyi Forumlar..

@tolgayalcin

Bora abi ben kendi düşüncemi ifade etmek istiyorum.Üşümek derken vücudu
Daha zor şartlara hazırlamak ve direnç gücünü artırmak anlamın da söylenmeye çalışılmıştır..Çünki evde sıcak da oturan vücudun direnç mekanizması her zaman bildiği gibi daha zayıfdır..Umarım anlatmak istediklerimi anlatabildim..Slm lar..

teşekkürler gerçekten çok faydalı olacak bana

çok yararlı ve zaman zaman gülümseten bilgiler.. teşekkür ederiz paylaşım için... :)

@tayfur

Sanırım bunu bana yaptılar..:D :D :D

bunların hepsin yapıpta mutsuz olan var mı?
ya da bunların hepsinide yapabilen var mı?

paylaşım için teşekkür ederim. emeğinize sağlık, yazarınada buradan teşekkürler.

gzl paylaşım
sanırım bi bsiklet dükkanı olan birisi tarafından yazılmış :)

Geri