Scudo Sports

Mustafa Sayar Dopingli Çıktı

Serkan.Ç.

Forum Bağımlısı
Tepki
723
Bisiklet
Mosso
"Mustafa Sayar'ın Cezayir Turu'ndaki doping testi pozitif çıktı."

türkiye turundaki yalvarışları işe yaramış ama cezayirden kaçamamış

Scudo
Şu bisiklet sporunu kirletmekten başka hiçbir işe yaramıyorlar.Tabi kaynak doğru ve kesin ise.

Vay anasını sayin seyirciler olduk hepimiz . Kaynak nedir bu arada size güveniyorum ama?

@Alperen ERTEN

berkem ceylan.. takım da b numunesi açılsın demiş

Belliydi böyle olacağı

@Gökhan Toros

cezayir turu ama türkiye turundan tam bir ay önce idi bunu göz ardı etmeyelim
belki yazınızda bişey değiştirmeye bilir ama yinede söyleyelim

Mustafa Sayar kupayı kaldırdıktan sonra televizyonlarda çıkar, canlı yayınlarda görünür, mesela Beyaz Show'a konuk olur diye ümit ediyorduk ama hiçbir izine rastlayamadık. Beyazıt Öztürk, showuna Mustafa'yı çağırmadı diye düş kırıklığına uğradık hatta serzenişte bulunduk.
Şimdi bu elim gelişmenin ardından Mustafa canlı yayınlarda belirebilir ve Tour Of Presidental birinciliği ile ekranlara taşınmayan Mustafa'mızı bu vesile ile muhtelif yayınlarda izleriz. Ülkemizde bazı şeyler tam olarak tersten işliyor. Bu arada Mustafa'nın Bodrum-Selçuk etabını alır almaz verdiği ropörtajında ''ben temizim'' deyişi de gözlerimizin önünde..

Haber ilk olarak (link) adresinden geldi. Mustafa kesinlikle temizim dediği için B numunesinin açtırılması istenmiş.

• Beğen
Tepkiler: Serkan.Ç.
neyse bakalım görürüz zamanla cumhurbaşkanlığı turunda olan şeyler de çıkar

UCI raporunda Mustafa'nın, Cezayir Turu sırasında alınan idrar örneğinde EPO çıktığını yazdı.

Kaynak : (link)

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
ulan içine ettiler sporun, mart ayından sonraki tüm başarıları elinden alınabilirmiş yani ToT da gitti anlıyacağınız,

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
Kesin birşey yok daha sakin olun :) B numunesi sonucunu bekleyelim.

B numunesi de pozitif çıkarsa katlama ceza alıyor değil mi?

Geçen yıl gabroski bu sene dobroski bu ne be işin resmen b..unu çıkardılar. Atletler komple dopingci çıkar, bilmem bisikletçisi öyle. Spor hayattan umudunu kesenlerin helvadan pay kapma çabasına dönüşürse daha çok doping görürüz. Neyse bunca işin, derdin arasında bende iki kelam ediyimde rahatlayım dedim. Yoksa banane elalemin pinginden

Bekleyelim, görelim. Facebook profilinde Gezi Parkı eylemcilerine karşı kin kusarken gösterdiği samimiyeti, bu olayda da gösterip, C-D-E-F-G numunelerine gerek bırakmadan olanı biteni açıklamasını bekliyorum ben.

Haberle ve öncesiyle ilgili çeşitli linkler:

(link)

(link)

(link)

(link)

Özellikle son linkteki yazıyı okumanızı tavsiye ederim. Sarper Günsal'ın ayrıntılı yazısı...

(link)

Bu sayfanin sonlarina dogru böyle bir haber var. "Dopage : Sayar rattrapé par la patrouille"
Mustafa Sayar ile beraber iki tane daha bisikletci (+) cikmis. Haberin detaylari gelecek diyor.

Fransiz L' Equipe büyük baslik atmis.

Sayar positif

(link)

• Beğen
Tepkiler: ONUR ÖZGÜR
Geri