Scudo Sports

Mustafa Sayar Dopingli Çıktı

@Serkan.ÇABAŞ

Hiç farketmez. Pozitif, pozitiftir :)

Scudo
Hak ve alınteriyle kazanmak daha onurlu bir davranıştır,

Sporcular,ülkemizi temsil ettiğinden,bir sporcuya yakıştıramadım..

çok yazık..

@Sertaç Kasaplar

şu yazıda şeyi anlamadım ben
sayar neden km saati kullanmıyor bisikletinde yarışlarda bile kullanmıyormuş..

Eğer doğruysa!!! yazık..

Yazık derken bu spora ve bu ülkeye yazık.

2 yıl üst üste Türkiye Turu'da rezalet yaşanıyor. Sonra World Tour olmamız lazım yolları düzeltmemiz organizasyonu şöyle şöyle yapmalıyız falan vs..Olmayın kardeşim.

Bu işin çözümü artık herkes yapıyo ne var demek yerine sadece Türkiye Turu'ndan bahsetmiyorum yapanın lisansını almak takımını da 3-5 yıl hiçbir organizasyona almamaktır. Öyle 2 yıl men yok efendim katlamalı ceza falan bu kafayla bu iş bitmez..

Lance dopingli çıkar herkes yapıyordu denir öbürü yapar bir şekilde bir yerlerden güya bu sporu savunalım derken saçma saçma fikirler yürütülür.

Suçu ispat edilenin bitirin kardeşim kariyerlerini bunların.

lens depremi herkeze ders olmalı kim ki bu tip olaylara karışır sonu lens gibi olacak asla bunu unutmasın avrupadaki pro bisikletçiler,
etik olacaksın etik, lens amca basıyordu iğneyi, vay be adam uçuyordu ,adamın gözü yalan söylüyordu ağzı başka konuşuyordu bi insanın yalan söylediği gözlerinden anlaşılır defalarca seyrettim national kanalda ,lens artık bitmiştir ayakkabısının içine doping iğnesini koyan motorcu lakaplı çete elemanı ,anahtar onda gizlice lens 'in soyunma kabinine giriyor lens' in ayakkabısına koyuyor dopingli iğneyi ,evet önceden haberleşiyorlar cepten ve numara gizli tabi konuşmalar tesbit edilememiş ,,
mustafa arkadaşın bu durumuda ibret verici buradaki yarışta doping tesbit edildimi daha doğrusu kontrol oldumu.bundan sonra nerede bisiklet yarışları var ise tüm sporcular genel olarak doping tesbitine uyacaklar aksi takdirde yarışamayacaklar böyle bi kural kesin getirilmeli artık,
şimdiye kadar niye durdu bunlar ..bu işte kaç kişinin parmağı varsa görelim bakalım,
avrupa bisiklet yarışı tarihi yakın mercek altına alınmalı ..kim hangi yarışta doping yaptı ,bunları bi bilelim bakalım ...contadorunda adı karıştı dopinge, fabian için iddaları derya dostum burada dile getirdi bu kanıtlanmadı mekanik doping ile ilgili.. vay anasını ,paris-rube etabında, tabi bunlar kanıtlanacak, summeren birinci olmuştu paris -rube de yoksa odamı mekanik dopinge takıldı bilmiyoruz....

Elmalı ve meryem ana etaplarında barizdi zaten , teste bile gerek yok !!!, neden hiç şaşırmadım ???!?!?????!!!!

• Beğen
Tepkiler: Ozzgurr ve ihtiyar
[video]http://www.trtspor.com.tr/Video.aspx?id=11358[/video]
#direnbisikletsporu demek geliyor içimden !
Twitter ' da yorumlar gelmeye başladı
http://p1307.hizliresim.com/1c/h/qbf1m.jpg

@Sertaç Kasaplar

Gönderdiginiz linkteki yaziyi zevkle okudum. Cok cok tesekkürler! Daha önce Sarper Günsal hakkindaki elestirilerime de bir cevap olmus.

Herkese bu linkteki yaziyi okumasini tavsiye ederim.

@ReşitÇağırgan

doğru ,dopingsiz temiz bisiklet sporu için evet....

@ReşitÇağırgan

bisiklet değil diren spor demek gerekiyor.. türk sporcuların hemen hemen bütün başarılarının altında doping çıkmaya başladı.
devlet desteklimi yapılıyor ne

Sarper Günsal'ın yazısını okuduktan sonra, yazıdaki tevazuya ve temkine rağmen, Adsız rumuzlu şahsın kullandığı üsluba da dikkatinizi çekerim, en aşağıda. İşte böyle seviyesizler yüzünden insanlar fikirlerini açıkayamaz oldular. Utanmasa hakaret edecekmiş. :) Sayar'ın ev arkadaşıymış...

@Serkan.ÇABAŞ

benim endişem mustafanın , buradaki yarıştada doping aldığı tesbit edilirse o vakit bunu devlet basın kanalı ile yasaklarmı ?....konu cumhurbaşkanlığı bisiklet yarışına gelmekte skandal büyük olur ne yazıkki..

@Serkan.ÇABAŞ

bisiklet sporunda son nokta bu. Güç ölçer vb gibi detayları hallettikten bir sonraki seviye.

Yarışlarda kullanılmayabilir ama antrenmanda kullanılmaması garip. Gelişmiş aletler için konuşuyorum yani sadece km saati için demiyorum. Elinizde sadece km saati varsa takmasanız da olur.

Doping ve türk sporcular içinse geç kalmış bir politika diyorum. Doğu Almanyanın vb zamanında yaptıklarını şimdi göz yumma yoluyla yapıyorlar ama pis patlar bu.
Neyse ölmüş eşek kurttan korkmaz. Daha ne kadar batabilir türk sporu!?

@Hüseyin Çelebi

antremanda neden kullanılmıyor ? bunun üzerine gidilse ne gibi pis kokular gelecek acaba..

Almışım aminoasidi taş gibiyim basiyorum da basiyorum

@Kudret Kurtcebe

zannetmiyorum kullanılmadığını ama kendi bilecekleri iştir. Bir bildikleri vardır demiyorum, olmadığı belli zira.

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
Geri