Scudo Sports

Muhteşem Abant Gölü (600 den fazla foto ile)

Mesut Abi söyleseydinizde keşke eşlik etseydik,yalnız ylanız hiç olmamış abi :) superrrrr!!!!

Scudo
@murty
Doğrusun.
O kadar manzara bir kişiye çooook fazlaydı...
Dünyaya yetecek parkur var orada..
İnşallah bir dahaki sefere... :)

Mesut abi nasıl olduda ben bu konuyu görmedim diye bakarken tarihi sonra farkettim. İyiki konu hortlamış dedim. Gezi(niz) çok güzel olmuş. Artık bende bir iron olabilirim. Hayırlsı ile konya selçuk üniversitesi bu sene bekliyor. Haftasonalrı bişeyler yaparız dimi. Grubunuzda bir İronXl eksik diye duydum.

@robotix

Sen hele bir gel başla Selçuk Ün. ne. :)
Sana özel gezi bile yaparız..
Seç, beğen. Nereye istersen oraya pedallayalım. ;)

Mesut abi Abant anlattığın kadar güzel. Hatta fotoğraflardakinden çok daha canlı bir doğa :) Muhteşem. Yakında bir kaç fotoğraf da benden gelecek inşallah.

Sevgiler saygılar... Abant'a yola çıkmamda senin ve bu konunun payı büyük ;)

valla ne kadar teşekkür etsem az.resmen abanta gidip gelmiş olduk.allah böyle gezileri bu forumdaki herkese nasip etsin inşallah...paylaşım harika .saol

Mesut abinin bu konusu ile iyice gaza gelip yola koyulduğum gezim...

Eskişehir'den Abant'a oradan Bolu'ya nasıl gidilir... Özellikle 2. günde güzel Abant resimleri de var... Hem de tanıdık bir kaç sima ile ;)

Esk - Bolu - Adapazarı - Esk Turu 1. Gün: Eskişehir - Laçin - Nallıhan - Mudurnu.

Esk - Bolu - Adapazarı - Esk Turu 2. Gün: Mudurnu - Abant - Bolu

Dönüşü merak eden olursa...
Esk - Bolu - Adapazarı - Esk Turu 3.ve4. Gün: Bolu-Düzce-Adapazarı-Bilecik-Eskişehir

Mesut abi tekrar tekrar teşekkürler. Abant gerçekten çok güzel. Yalnız Bolu'lular diyor ki Gölcük Abant'tan güzel... Önce sen mi gidersin ben mi ? Ya nasip :) ;) :D

@Mesut Girgiç

Tam sözü bulmuşsun üstad yine. Yalnız ihale bana kaldı, neyse :rolleyes: :D En azından bu sene gidemem, seneye ya nasip :cool: Bakarsın seneye birlikte gideriz ;)

Mesut abi , Elinize emeğinize yüreğinize sağlık ruhen sizinle gezmiş gibi olduk . gerçi epey olmuş ama ,olsun ben yeni gördüm. Bir günde Allah izin verirse bütün ironlarla birlikte gezelim oraları. Sevgiyle kalın.. :)

Hey gidi günler...
Şimdiki aklım olsaydı o kadar foto çekmek yerine daha çok gezerdim :)

Uzun zaman geçmiş ama güzellikler hep aynı.Teşekkürler Mesut abi bize bu güzellikleri yansıttığın için.

You Win Perfect. Bu Sene Nasip kısmet Olursa Tur Planlarında Burası Konaklamı Olarak Var. İnşallah Aynı Duyguları Yaşarız. Gerçektende Muhteşem Tur Olmuş. Ayaklarına Sağlık.

Hakikaten çok güzel bir gezi olmuş.

Doğal güzellikler arasında ve hep az ileride daha güzel bir yer göreceğim heyecanıyla yol katetmek anlatılır gibi değil.

Ellerinize sağlık.

Abanta bir kaç kez gittim. Eğer size çok uzak değilse defalarca gidilip görülmeye değer olduğunu düşünüyorum.

Mükemmel olmus abi sagolasin

2 hafta önce Abant gölündeydim . her yer kardı ve çok güzeldi. oraya bir tur yapılsa giderim kesinlikle . çünkü bisiklete binmek için acaip tahrik edici yerler var.

Abant gölü güzel ama etrafındaki yolu parke taşı ile döşemişler. Bisikletle turlamak eziyet haline dönüyor. Düzgün bir asfalt atmış olsalar gerçekten çok mükemmel olurdu. Ben her sene 3-4 gün gider Bolu'dan Abant'a çıkar inerim. Pazarları çıkılmamalı çok kalabalık oluyor.

• Beğen
Tepkiler: MTE
vay be 9 senelik konu :) 9 senede neler değişti neler :)

Geri