Merhabalar 16 yaşındayım.Bisikletle uzun yollara çıkmadım örneğin Bodrum'dan Turgutreis'e gitmedim.Deneyim kazanmak istiyorum.Ama yanımda birileri olmadan gidemiyorum birde babam izin vermiyor.
Yarın Bodrum bisiklet kulübü ile turgutreise gidecektik ilk deneyimimi kazanacaktım ama fazla bilgi alamadığım için babam izin vermedi.Grup: (link)
Biri bana yardımcı olabilir mi
Zaten bizim dükkanın oradan geçecek grup babam hayır dediyse üstene gidemem zaten kaskda almadı katılamam neyse sağlık olsun.
Kendimi bildi bileli hiç bir zaman istediğim aktivitelere katılamadım.Kader böyleymiş
Teşekkürler
16 yaşındayım bisiklet sürmeye hevesliydim şu 2-3 ay da daha çok heveslendim ilçedeki turlara katılacağım kask alabilirsem tabi birde size sorum olacak bisiklet sürerken çok terliyorum üstüme ne giymeliyim ?
Pamuklu şeylerden uzak durun, sentetik giymeniz lazım. Bisiklet veya futbol formaları gibi, hepsi aynı tip kumaştandır. Bir de yazın açık renk giyerseniz güneş ışınlarını daha az absorbe edeceği için daha serin tutar.
Selam,yalıkavakta oturuyorum zaman buldukça bodrumu turluyorum.güzel yerler keşfettim.beraber pedallamak isteyen olursa,zamanımızı ayarlayıp pedallarız..
Ben de Marmaris'teyim. Hemen hemen her gün Yalancıboğaz - İçmeler arası tur yapıyorum. Eğer alternatif güzergahlar kullanmak isterseniz birlikte pedallayabiliriz.
Bodrum merkez! Mumcular, Yaliciftlik, Pedasa, sahil tarafından ortakent vb...
Ama isten ve cocuklardan firsat kalirsa ancak. Duzenli gidis yok maalesef
Hoşgeldiniz Yusuf Bey. Bende Denizli'liyim. Her sene muhakkak gelirim Marmaris e tatile. Bu senede bisikletle gelmeyi planlıyorum nasipse. Hoş vakit geçirmeniz dileklerimle.