Scudo Sports

Muğla- Gökova - Turu Sakar - Akyaka-Akbük 19-20 Mayıs 2007

@derya.k

Derya'cım merhaba

Çok sevinçli bir sebebin varmış. Onun için affedildin. Ama inan, seni Evrim'i, Ozan'ı hep gözlerimiz aradı. Kısmet başka bir organizasyona diyelim.
Hayatın boyunca mutluluklar diliyorum. İnşallah müstakbel eşinde bisiklet sevgisi ile doludur. Hep beraber bir gün pedallarız.

Sevgi ve selamlarımla.
Hoşçakal.

• Beğen
Tepkiler: Ozge Deniz
Scudo
Ender abicim merhaba,

Antalya'dan çıkıp geldin sağol varol.MTB bisikletlerin bile zaman zaman zorlanacağı parkurda tandemi İlknur hanımla o kadar güzel kullandınızki anlatamam.Türkiye'de çiftlerde tandem bisikletle ALICIOĞLU çiftiyle boy ölçüşecek kimse tanımıyorum.Özellikle ayna kol arızasından sonra 3 pedal yaklaşık 6 km Ali'nin dükkanına kadar İlknur hanımın performansı çok etkileyici ve güzeldi.Her ikinizide Allah nazardan saklasın.

Abicim buralara kadar geldin yoruldun ancak evdede bizler için uğraşa devam ederek çektiğiniz resimleri paylaşıyorsun.Resimlerin herbiri birbirinden güzel.İlknur hanımında hakkını teslim etmemiz lazım.Tekrar tekrar teşekkür ediyor saygılar sunuyorum...

@Tırt Kaptan

Fırat'cım benden günah gitti. Artık ok yaydan çıktı durdurulamaz.

@Derya.k

Derya'cım merhaba

Evet sen ve Evrimsel'i ve Ozan'ı ve katılamayan o çevrenin arkadaşlarını da gözlerimiz hep aradı. İnşallah bir başka etkinlikte görüşürüz.

@Abrean

Merhaba

Elbet bir gün, bu organizasyonlar daha bir katılım sayısı olarak, çok olacak. Belki bir gün Sizin oralarda buluşacağız. Ama bu buluşmalar bence artık hep olacak ve olmalı.

@H.Can Demirel

Can 'cım merhaba
Çok teşekkür ediyorum. İnan pedal kopunca bizim için gezi bitti dedim. İlknur sen tekli bisikletle gidersin dedi ama , onuda yanlız başına bırakmam kesinlikle olamazdı. Sağolsun Bisikletçi Ali usta süper pratik zekasıyla bizi güç durumdan kurtardı.
Çok teşekkür ediyorum. Artık fırsat buldukça resimler gelecek. Ama şimdi hemen Bisikletçini karizmasının bittiği resim geliyor. Haberin olsun.

Sevgi ve selamlarımla.
Hoşçakalın.

@derya.k

Derya merhaba,

Senide aramızda görmek isterdik nasip değilmiş.Sana yeni hayatında mutluluklar dilerim.Umarım eşinle birlikte turlarımıza katılırsın...

• Beğen
Tepkiler: Ozge Deniz
Herkese merhaba

Bisikletçinin Karizmasının Bitiği An
İnanın ben bu resimleri foruma atmayacaktım. Daha doğrusu İlknur bana sakın atma bu resimleri diye tembih etmişti. Fırat herhalde İlknur ablasına rüşvet filan vermiş.
Ama Fırat kendi istedi, benden günah gitti.
Hiçbir itiraza mahal vermemek için birkaç saat önceki resmini de atmak zorundayım. Tişört ve kask her şeyi ortaya koyuyor.

http://img503.imageshack.us/img503/9859/pict0020pe1.jpg
İşte arkadaşlar Meşhur bisikletçi, Muğla’nın medarı iftiharı Olan Tırt Kaptan ın bisiklet kariyerinin sonu olan resimler aşağıda.
Karizmanın çizildiği anlar. Ekibinde satışa geldiği anlar.

http://img252.imageshack.us/img252/9255/pict0089su0.jpg

Burası daha geri dönüş yolunun yarısı bile değil.
Bisikletçinin Karizmasının Bitiği An

http://img252.imageshack.us/img252/363/pict0090mx3.jpg

Ben artık bir şey diyemeyeceğim ama bu konuda daha çok diyecekleri olan olacaktır. ;)

Sevgi ve selamlarımla.

• Beğen
Tepkiler: H.Can DEMİREL
@Ender Alıcıoğlu

çok teşekkür ediyorum Ender Abi.inşallah başka zaman görüşürüz.affettiginiz içinde teşekkürler:) .sevgiler...

@H.Can DEMİREL

merhaba Can Abi.bende sizlerle olmak isterdim bu gezide.kısmet degilmiş.çok teşekkür ediyorum.sevgiler...

oy oy oy! fırat, ne desem bilmem ki...
ama tarih seni affedecektir. gerçekler elbet bir gün su yüzüne çıkar :)

bir insan hem yorulup hem bu kadar da nasıl eğlenebilir ki başka türlü?
muhteşem bir turdu. o taşlı patikalarda yokuş aşağı inerken ulaştığımız hıza
böbreklerimiz, bileklerimiz ve bisikletlerimiz nasıl dayanabildi, hala hayret ediyorum. ben o rampaları nasıl tırmanabildim, ona da şaşıyorum.
grubumuzun mükemmelliği, uyumu, muhabbeti olmasa, o eşsiz güzellikteki doğa da adamı böyle çağırmasa, herhalde bu yola katlanamazdım.

ender abi ve ilknur ablaya bu güzel fotoğraflar ve onları bize ulaştırma çabaları için teşekkür ediyorum. ayrıca o parkurda tandemdeki performansları gerçekten parmak ısırtıcıydı.

muğla ekibindeki herkese rehberlikleri, evsahiplikleri ve özverileri için sonsuz teşekkür borçluyum. can abi, fırat, kürşat, mustafa hocam ve diğer muğla'lı dostlarımız... sağolun varolun.

kevser, öznur, gökhan ve mesut. gülen yüzleriniz, enerjiniz ve keyifli sohbetlerinizle bana çok şey öğrettiniz. sağolun.

ve can dostum, yoldaşım, gülen adam, kocaman yürek, ümit.
yolları seninle düzlemeye devam güzel kardeşim.

@abrean

Periler diyarından gelen güzel dilekleriniz için teşekkürler.Sizleride bekleriz Muğla bisiklet platformu ve Bisikletforum Muğla ekibi olarak siz değerli dostlarımızla pedallamaktan onur duyarız...

@trinitrotoluen

bakalım inşallah:) .çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.darısı tüm bekarlara:D :D

O kadar duygulandım ki!
yaklaşık 5 senedir burdan ayrı yaşıyorum!
bana istanbul da memeleketimin havasını yaşattığınız için teşekkür ederim!
Resimleriniz harika yerinizde olmak istedim bir an!
eminim mükemmel bit tur olmuştur.!
umarım birdahakine katılma şansım olur!
sağlıcakla kalın!

@H.Can DEMİREL

Çok teşekkürler can abi iyiki gelmişim yoksa ne sizlerle tanışabilirdim nede bu kadar çok eğlenebilirdim ankarada evde otururdum büyük ihtimalle...

Grubun temposu beni hiç sıkmadı sadece dönerken bir iki tepeyiz hızlı çıkayım dedim sonrada aklıma dutlar gelince köye kadar devam ettim yoksa çok eğlendim çok eğlenceliydi :)

Ama dutlarda çok tatlıydı ya :) parmaklarım mosmor oldu :D

@elvan_efe

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.Lütfen forumu takip edin zira yaz sonu tam Gökova körfez turu yapacağız.Bu turumuz aynı zamanda ona hazırlık niteliğinde oldu.Pedala devam şimdiden hazırlanmaya başlayın derim...

@trinitrotoluen

Mesut merhaba,

Afiyet olsun ancak biz gelinceye kadar dutları bitirmişsin be abicim...

@nikanam

Yaw biz ne ettik de bu kadar övüyosunuz :D, Siz taaa oralardan kalktınız geldiniz herbiriniz başka yerlerden, bizde sizinle gezdik gördük: Yoksa geziyi yeniden yapalım diye gaz mı veriyosunuz:D

• Beğen
Tepkiler: H.Can DEMİREL
oooooooooo valla foruma girenler bu geziye katılmadıklarına pişman etmişiniz,mesut,kevser,oznur yaza ankaraya gelıyom,bisikletimide getirebilirsem pedallamak isterim,can abi bu projeyle 2 güne neler sığdırmışınız,okuyan herkes 1 haftalık olay sanır,ender abi nur un ismini nuri yazmışsın

@scofoid26

Nihat'cım merhaba

yanlış isim yazısı netten döner:D . Ama baktım Nur'un ismini ilk sayfada kullanmışım, ''Denizli Ekibinden: İsmail, Ümit ve bizleri bisikleti olmasada yalnız bırakmayan, Nihat ve Nur '' başka bir yerdeyse bana konu numarasıyla bildir düzelteyim.:)

Evet bu gezi bence daha çok konuşulacak. Bu ve buna benzer gezileri daha sık yapalım.

Sevgi ve selamlarımla.

@scofoid26

Bekleriz nihat abi ne demek sen gel hatta gece turuna çıkarız :D

Fırat abi resimler kötü olmuş ya nasıl olurda sen arabaya binersin hadi binmeni geçtim bizden bile çok geç geldiniz :D

Bide köyde yanımdan geçerken 'boşver mesut yorulma benim gibi sende gel senin bisikletinide koyalım arabaya' dedin bana ayıp ayıp :p :D:D

Geri