Scudo Sports

MTB'den YOL pisletine geçen çok, neden tersi hiç yok?

@Halilibrahim O zaman seninle aynı kafadayız. Ben bisikleti hem hobi hem de mesleki olarak yaptığım için o şekilde belirttim. Yoksa MTB Candır gerisi heyecandır :D

Scudo
Bi yol pisletcisine yolda giderken atilacak en pis laf sanirim " yollu bu" haha :D

Bence piskelet piskelettir ama yol piskelet degildir o baska bisidir haha :D

Saka bi yana alismisim kutuk gibi mtb ye korkuyorum bi yol pisleti alip zaptedememekten :D

@Halilibrahim
Ahahahaha :D çızgılı pijamayla cikacam ordan nisan almak daha kolay cizgilarin ortasina nisan alacan :D

Hort öhm :)) biz bilmiyoz bisiklet almayı gidiyoz mtb alıyoz halbuki hep asvaltta suruyoz kucukkende oyle değilmi ortasında amortisor onunde amortisor olan bisiklet en gozde bisiklet olurdu hep cocukken satıcılarda az hain değil tabi:krnz:

Mahallelerde pek yol pisletine de gerek yok zaten. Esas handikap bundan ibaret

@uguryilmaz144
Bu tespitini gercekten begendim abicim :D yol kullananlarda bi hava bi ne bileyim elit takilmalar mevcud :D

• Beğen
Tepkiler: uguryilmaz144
İnsanların olduğu(trafik) yerde sürmek hayvanların olduğu yerde sürmekten daha tehlikeli!!! O yüzden yoldan mtb'ye geçenlerdenim.

Bide yol pisletleri icin sunu derler hep : " _ efendim yol bisieti cok hizlidir hemen duramaz" iyide adama demezler mi :"_ e iyide madem o kadar hizli fren sistemini niye ona gore tasarlamamislar? Bi fren koluna 1400 avro istemeyi biliyolar ama "

• Beğen
Tepkiler: V3DAT
@mariokaldato

Ahanda bugün itibariyle bende yol bisikleti almış oldum. Bakalım ego seviyem bundan nasıl etkilenecek hep birlikte göreceğiz :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mariokaldato

Bir de olaya şuradan bak abi. MTB'ler yol bisikletinin çıktığı hıza çıksa onlar da duramaz :D :D

• Beğen
@uguryilmaz144
Ahaha artik dinledigin muzik turu bile deisir dostum. Ne blieyim elit elit muzikler dinlemeye , starbuksta latteni yudumlamaya baslarsin ahaha :D

• Beğen
Tepkiler: uguryilmaz144
Mtb ciler ankara havalari dinler, kibariye dinler , müslüm dinler. Yolcular ise dream theather dinler , düş sokagi sakinleri dinler , etnik jazz , rock dinler.

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
@mariokaldato yol bisikletin de sorun fren değil lastik:) Frenler çok rahat şekilde jantı ve lastiği durduruyor. Ama 23 mm'lik lastik aniden durunca yol tutuş alanı dar, lastikde diş sayısı sıfır ve de hız fazla olunca kayıyor. Bu yüzden mecburen yavaşlayarak durmalısın. Ani duruş takla atma, kayma gibi sorunlara sebep olabiliyor:D

Bende ilk olarak yol ile başladım ama satacağım yolu ve tarz değiştirip dağa geçeceğim:) Bebişi ilana koydum hadi hayırlısı diyorum

@lealtad
Zaten bu yol denen bisikletlerde yarislarda mis gibi parkurlarda trafige kapali alanlarda kullaniliyor o guzel ama bunu alip trafige yasamin icine almaya kalkinca ciddi riskler basliyor

@mariokaldato aslında trafik de aşırı rahat:) Otobüse biniyorum mesela. Kafayı yiyorum. Benden yavaş gidiyor. 40 cm gidonum var ve trafik kesinlikle yok bana:D biraz da eğilip kalkabiliyosan bikaç manevra ile trafik çok eğlenceli olabiliyor;)

Şurada konu ile ilgili faydalı bir video var.

• Beğen
Geri