Scudo Sports

MTB'den YOL pisletine geçen çok, neden tersi hiç yok?

Scudo
Mtb ile hep kendimi kaybediyordum,sonuç sakatlık..içimdeki hayvana dur dedim,tam yol olmasa da city'e geçti..

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@YucelDursun
Ehehee heyecan varsa vazgecme bence dostum

@trainspotting35
Makinalar cok guzelmis dostum Allah kazasiz belasiz binmeyi nsip etsin insaAllah

@mariokaldato yazacağımi unuttum. 122c kaptan balatayi siyirdi....adam herşeyin oğlunu saydi..heyecan dorukta 15km/h ortalama hiz ile eve gidiyoruz...
Maksimum hizimiz belki 60km/h olmus olabilir.bize kim yetisi

• Beğen
@YucelDursun
Merhaba kardesim yazdiklarini anlayamadim uzgunum. Goggle transletter cevirisi gibi geldi bana :(

Afedersin memeleketi yeni gordum.122c iett otobusu. Köprü trafiğine takildik
...

• Beğen
Ben dağ piskıletınden asvald piskıletine geçmişem.Çoğ da sevmişem eyi ki geçmişem. bu çıbığ dekerli asvalt piskıleti, çoğ da süratli gedi. Ele ki bazan salidim Harput'tan aşşağı gulağım dığanidi yedmiş ücinen gidiken. Lakin bunun derdi çoğdur amcamın oğlu, galdırımdan atlayamisin alisin elen öle inisin. Bağisin dağcı dedigin adam merdiven ini o piskıletnen, sen odur bi garış yerden inemisin. Anli misin? Heç sanmim :)

@FERDİ İKİZ
Benim niyedim var ki bi tene de yaylı, galın deker piskılet alam. Ben asvaltcıyım gardaş gonfor bana lazım del, amma bazan oli ki çığam gendimi daşlara vuram, suya girem piskıletnen. Bu çıbığ dekernen yapamim gardaş, hem bunu sevim hem onu özlim, oturam bi köşede yazı tura mı atam nedem?

2 adet mtb bebegim var ama ben ya 3ncu bi katlanir yada sehir biskeleti edinme kafasindayim nedense... Goggle dan arastirdim " totişe rahat batma hastaliği " cikti bu :D

Benim ne MTB ne yol. Ne idüğü belirsiz Sedona 340. Her yere gider.

• Beğen
@Eroseros
Bugun bi sedona 345 satiyodu arkadasim cok begendim
Guzel makina idiIMG-20160422-WA0010.jpg

• Beğen
Tepkiler: ercst0rm
Merdivenlerden kütür kütür inmek,kaldirim gelse de atlasam diye beklemek baskadir full suspansiyon dag bisikleti ile.
Yol bisikleti ile de akmayan arac trafiginin arasina mermi gibi hiz kesmeden girmek candir.Hic bir sey yapmadan sadece asfalttan bile tad alabilmektir.

Bende mtb ile basladim sonra yola dondum,sonra yolu satip baska yol aldim.Sonra enduroya dondum.Sonra yine yol...
İki bisiklet birden barindiramaz miydim yetmez miydi durum ? Yeterdi ama icime sinmiyor 3-3 6 bin ayiriyorsam tek olsun alabilecegimin en iyisi olsun mantigindayim malesef.
Bundandirki boyle git geller yasiyorum.. Tabi fully zevkli idi ona vakit lazim gunduz binmek lazim imkan lazim daha fazla.
Buyukada-Aydos-Maltepe vs hepsi cok yakin ama inanin yol bisikletinin tadini aldiktan sonra araziye gidene kadar pedalladiginiz 1-2 km asfalt yolunuz bile varsa bu sizi mtbden sogutur.

Uzun lafin kisasi mtb kullaniliyorsa ki ozellikle fully ise arac sart.İs makinasi asfalta girmez tasiyici lazim..:harika:

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
@Selami53
Eheheh ya o kadarda degil ya iyi kotu asfalttada yuruyo mtbler.

• Beğen
Tepkiler: ercst0rm
Bir şey soracağım yol bisikletinin tersi mtb ise hybrid bisikletin tersi ne bisiklettir ??

@MertAG
Fitness bence :)

@MertAG

Cyclocross muhtemelen :)
Isin esprisi bir yana siniflamamak lazim. Bisiklete binen cevreye ve insana saygili herkes kabulumuz ;)
Kim neye isterse binsin! Yeter ki binsin :)

• Beğen
@suat akman
Aynen abi haklisin

• Beğen
Tepkiler: suat akman
@mariokaldato tabi ki durum omuz genişliği ile de alakalı ama boğaz 90-100'den aşağı değilse, birazda tecrübe varsa hiçbir sorun olmuyor. Aksine daha rahat ediyorum ben. 42 gidonla daha zor kullanıyordum, hele ki 44 ile kullanamıyorum bile direk boyun ağrısı vuruyor:)

• Beğen
Geri