@Owlknife
Selamlar Bence şehir içinde konfor istiyorsanız şehir bisikleti; hız istiyorsanız, az yakar çok kaçar bir bisiklet istiyorsanız yol bisikleti alınız. Şehir bisikleti için Carraro Sportive 224, 327 veya benim kullandığım Sedona 410 lara bakabilirsiniz Bu bisikletlerle turlara da çıkabilirsiniz.
@kuşlar gibi özgür Renk olarak kaliperleri kırmızı ya da maviye boyayacağım,lastikleride kırmızı mavi açık mavi boyayacağım.
Yapınca atarım bugün alıyorum hobimarketim.com dan.
Güzel Olmuş Elinize Sağlık..Kalemin Fiyatı Ne Kadar Yarın Bende Araştırayım Bulunduğum Yerde.Birde Hemen Renk Siliniyormu? Bisikleti Yıkamala Bile Eriniyorum Haftalık Silinirse Hep Ayar Olurum
@kaskreis@kuşlar gibi özgür Önerileriniz için çok teşekkkür ederim ama şehir bisikletleri bana çok başit-cılız gibi geliyo
Bugün kardşimin 20"lik bisikleti ile 8 kmlik bi yol yaptım kaldırıma çıkmadan bisiklet sürülemeyeceğini anladım ve parktaki merdivenler gözüme tam atlamalık gözüktü
yani demem o ki ben düz yolda dümdüz süremem zaten tura falanda çıkmıyorum,mtb ler daha havalı nası desem heybetli duruyor vee en önemlisi
Ahanda bu kaskı takmak istiyorum Sizce şehirde çok abartılı olurmu(2.50 no gözlüğüm varda)
http://master.e-alora.com/images/thumbs/0074611_800.jpeg
@Owlknife Türkiyenin yolları belli,şehiriçi yol olmayacağıda belli.
O kask şehiriçine abartı kaçacaktır,ben sürüşlerimin %70 ini dağda gerisini şehirde yapan biri olarak mtb ciyim, çünkü bir anda gaz geliyor hoplayıp zıplıyorum.Ancak fullface kullanmıyorum,en kısa zamanda almayı düşünüyorum.Sen şehir bisikletlerinin öyle olduğuna bakma ,birde yakından bak,tabiki mtb deki kalın gövdenin güzelliğini bulamazsın ancak eğimli şehir bisikletleride güzel duruyor.
Bu arada dediğim gibi bmw m in renklerini yapıp rotoruda kırmızı ya da mavi yapacağım,sarı satarken sorun çıkarabilir bu yüzden yanaşmıyorum..
@kaskreis teşekkür ederim
ankarada performans bisiklette bunu (link)
gördüçok güzeldi ama kafam karışık param var ama bisikleti seçemedim.
Dediğim gibi decathlondan mtb alsam 2 gün içinde BEĞENMEZSEM iade etsem olur mu?
@Owlknife Forumdan duyduklarım kadarıyla decathlonun iade sistemi çok kolaymış. Kabul ediyorlarmış. Mesela decathlonda satılan bir ayakkabı var, internetten iki numarayı birden alıp ayağına olmayanı iade eden çok insan var. Bisiklette de sorun çıkaracaklarını sanmıyorum. Bence yol bisikleti alın, sizi daha az yorar. Araziye çıkmam diyorsanız öneriyorum. Ben istanbulun yolları arazi gibi olduğu için ve kaldırımdan rahat iner çıkarım hoplarım zıplarım diye mtb aldım ama ne ile değiştirirsin deseler kesinlikle yol. Yol bisikleti rahatsızmış derken, neye göre rahatsız biraz açıklar mısın ona göre yardımcı olmaya çalışayım.
Edit : Direk beni alıntıladığınız mesaja bakarak yazdım yorumu, 2. sayfanın olduğunu sonradan gördüm. Sonradan yazdıklarınızı okudum ve kesinlikle mtb almalısınız
@can akıncılar
Teşekkürler, bu boya kolay silinen bir boya değil, silmek için gerçekten uğraşmanız gerek, ama illaki zamanla yıpranıp yavaş yavaş silinecektir.
Kalem piyasada 6.5 ile 8.5 lira arasında satılıyor
@Charlie Eğer boya henüz kurumamışsa zaten ıslak bezle hemen silebiliyorsunuz, güzel tarafı bir hata yaparsanız hemen ıslak bezle müdahale imkanı oluyor ki ben o şekilde bir hatayı düzeltmiştim. Ama boya kuruduktan sonra ıslak benle silmek için uğraşmanız gerekiyor. Belki kullandığınız yüzeyle de alakalı olabilir, lastik için konuşuyorum tabii ki. Hatta boyama yaparken yerlere damlamıştı, kuruduktan sonra temizlerken oldukça zorlandım diyebilirim, sonuç olarak çıkıyor tabii ki ama uğraştırıyor.
Çok teşekkür ederim @Charlie sana
En iyi haberleri,sen verdin baana
o zaman pazar gidip Rockrider 520 alıyım beğenmezsem iade ederim (inş)
sonra da sedona 300s alırım ama şehir ile kaldırım çıkma merdiven inme falan yapılır mı?Bilmiyorum
Yol bisikletindeki rahatsızlık şöyle
-Eğik durmak
-bisiklet kıyafeti giyme(aero)
-sürekli alttan dürten sele
+3 farklı tutuş şekli