Murat haklı herkes Km/h yazmış . Yalnız değişik bir konu olmuş. Ben illaki ayrılırım seleden dik bir yokuş olur hız kesmemek için ayağa kalkar basarım. Sele tur seleleri kadar rahat olmadığı için arada ayağa kalkıp tekrar otururum. Seleye yapışık gitmem 4-5 Km yi geçmemiştir. Yani konuda anlatılmak istenen soru buysa
*Kısa turlarda sele üzerinde cok durdugum zaman canım sıkılıyor. Bazen kendi kendimle yarış yapıyorum bir tabelaya kadar ayakta sürüyorum ve o tabelayı geçince etap kazanmış gibi ellerimi havaya kaldırıyorum
* Uzun Turlarda ise durum biraz daha farklı enerjiyi daha tasarruflu kullanmak için sele üzerinde daha cok vakit geçiriyorum ama yine bir arabayı felan görüp gaza gelip kaltıgım oluyor 50 Km'den az seleden kalkmadıgım mesafe.
"Seleden ayrılmadan" tabirini "bisikletten inmeden" manasında kullanmış konuyu açan arkadaş.
Yani "Oturarak,ayakta fark etmez bisiklete binip , trafik kaynaklı inme binmeleri veya 1,2dakikalık tuvalet-su ihtiyaçlarını bisikletten inmiş gibi saymadan toplamda en fazla kaç km yol yaptınız?" soru bu.