Scudo Sports

MTB ile seleden ayrılmadan en fazla kaç km. yaptınız?

MTB ile seleden ayrılmadan en fazla kaç km. yaptınız?

• Toplam katılım
    57

Salih Dinçer

Forum Bağımlısı
Tepki
687
Bisiklet
Sedona
Trafik ve ihtiyaçtan dolayı küçük duraklamalar önemsiz.
Dilerseniz yol hakkında bilgi (eğim farkı, toprak, asfalt vb.) verebilirsiniz.
  1. 50 km.'den az...
  2. 50-75 km. arası
  3. 100 km.'ye yakın!
  4. 100-125 km. arası
  5. 125-150 km. arası
  6. 150-175 km. arası
  7. 175-200 km. arası
  8. 200 km.'den fazla!

Scudo
Kusra bakmayın 200km seçmişim bilgisayar yavas da. ben 57km/h yaptım.

yokuşta 70 gördüğüm olmuştur dağ bisikletiyle, ama yanımdan geçene araba 80 80 diye bağırıyordu :) :):)

Arkadaşın açtığı konuyla yazılanlar farklı. Konu kaç km yapıldığı. Hız değil. :) Bisikletle 200 km/h düşündüm birden de çok uçuk :)

Kesintisiz 68 km pedalladım ben.

Murat haklı herkes Km/h yazmış :). Yalnız değişik bir konu olmuş. Ben illaki ayrılırım seleden dik bir yokuş olur hız kesmemek için ayağa kalkar basarım. Sele tur seleleri kadar rahat olmadığı için arada ayağa kalkıp tekrar otururum. Seleye yapışık gitmem 4-5 Km yi geçmemiştir. Yani konuda anlatılmak istenen soru buysa :)

Örnekköy-Konak-Güzelbahçe-Payamlı-Kavacık-Efem Çukuru-Balaban-Gaziemir-Konak-Örnekköy

En yüksek nokta Efem Çukuru yolunda 980mt. civarı, parkurun %70'i asfalt.

soruyu yanlış anlamışım o zaman seleye yapışık 50 km altıdır direk 50 km boyunca seleye yapışık gidebilen varmıdır gerçekten?

*Kısa turlarda sele üzerinde cok durdugum zaman canım sıkılıyor. Bazen kendi kendimle yarış yapıyorum bir tabelaya kadar ayakta sürüyorum ve o tabelayı geçince etap kazanmış gibi ellerimi havaya kaldırıyorum :)

* Uzun Turlarda ise durum biraz daha farklı enerjiyi daha tasarruflu kullanmak için sele üzerinde daha cok vakit geçiriyorum ama yine bir arabayı felan görüp gaza gelip kaltıgım oluyor :) 50 Km'den az seleden kalkmadıgım mesafe.

"Seleden ayrılmadan" tabirini "bisikletten inmeden" manasında kullanmış konuyu açan arkadaş.

Yani "Oturarak,ayakta fark etmez bisiklete binip , trafik kaynaklı inme binmeleri veya 1,2dakikalık tuvalet-su ihtiyaçlarını bisikletten inmiş gibi saymadan toplamda en fazla kaç km yol yaptınız?" soru bu.

En azından ben öyle anladım :D

Geri