Scudo Sports

Mtb için yol lastiği önerisi...

Yılmaz C. SEZEN

Aktif Üye
Tepki
149
Başlangıç
2012—13
Bisiklet
Canyon
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Selam.. Yakında gerçekleştireceğimiz Samsun-Batum arası tur için Mtb bisikletime yol lastiği almayı düşünüyorum. Sizce 26 jant bir mtb için 1.50 incelikte bir lastik mi alayım yoksa 1.75 mi ? Ben 1.50 düşünüyorum sizce bisiklete atacağım yük ile bu incelikte bir lastik yolda başıma sıkıntı çıkartır mı ? almak istediğim lastik budur (link)
yada önereceğiniz bütçemi geçmeyen lastik varmıdır. teşekkürler..

Scudo
Daha ince lastik demek daha az yorulmak demek.Uzun tura çıkıyorsunuz.Patlamaması sizin için önemli olavaktır.Size schwable marathon plus yada maarthon green guard öneririm.Raptiye sötüğüm halde patlamadı bendeki marathon plus lastik.Ancak 1.50 yok 1.75 var siye biliyorum.

Kusura bakmayın bütçenizi yeni gördüm.Lastiğinizi bu lastiklerle değiştirebilirsiniz ama çok sık patlak problemi yaşayabilirsiniz.Benim dediğim lastiklerin tanesi maalesef 120 lira ciavrı.

• Beğen
Tepkiler: Yılmaz C. SEZEN
kullanmadığım yeni 26 -1,50 cst city traveller 1 çift dış lastiğim var.ben 28 jant olanını kullanıyorum gayet sağlam.düşünürseniz size makul fiyata verebilirim.50 tl.saygılar.

• Beğen
Aşağıdaki linkteki lastikler sağlamdır. Kaç kilosunuz ve kaç kilo yükleneceksiniz bilemiyorum ama 100 kiloya kadar sorun çıkartacağını zannetmiyorum.
(link)

• Beğen
Bu lastikleri 3000km den fazla kullandım bir sefer lastiğim patladı, onda da kırılmıl şişenin üzerinden geçtim geçerken de parçalanıp lastiğe girdi.

• Beğen
@Eser Sevinç

Hangi lastikler o lastikler?..

@M.Burak KARADAĞ

o lastiklerin namını çok duydum fakat dediğim gibi şu an o kadar bütçe ayıramıyorum malesef.. Yoksa düşünmeden bir maraton bende alırdım :) Yani siz 1.50 luk lastiğin uzun yolda daha iyi olduğunu söylüyorsunuz değil mi ? Bu paylaştığım lastiğin içindede katman var (maraton kadar olmasada) patlamaya karşı dirençli. Diğer lastiklere göre daha iyi geldi bana..

@hüseyin özbay

teşekkür ederim. Burada da arkadaşım satıyor az kullanılmış temiz lastik fakat uzun tur yapacağım için daha güvenli bir lastik arıyorum teşekkürler yinede..

@Halil EROĞLU

teşekkürler değerlendireceğim :)

@Halil EROĞLU

bende merak ettim doğrusu :)

@Yılmaz C. SEZEN

Tabiki başlıkta sorulan lastikler, rubenalar

• Beğen
Yılmaz benim lastiği gördün. ben samsundan aldıydım ama sonuncu çiftti...

çifti 100 lira çınar bisiklet satıyordu sanırım.

maxxis overdrive maxxprotect 1,75 lik.

bi araştır istersen

hocam rubena flash modeline bakabilirsin.patlak korumalı (aps) sistem var.fiyatıda oldukça ucuz.tanesi 20 25 lira civarı.derken link açıldı sizde o lastiği söylemişsiniz :)

• Beğen
rubena flash aldım gayette memnun oldum )

Geri