Scudo Sports

MTB Düz lastik arayışı

26X1.50 en uygunu...26x1.75 den kalınına gerek yok......İç lastikler de uygun olmalı...1.95'e uyan iç lastikler 1.50'ye uymaz...iç lastiklerin üzerinde ebat aralığı yazar ..

• Beğen
Tepkiler: dinçer karadayı
Scudo
hocam gir ikinci el ilanlarına orda var satıcı arkadaşlar yazmış ozellıklerını boyle arayış yapmana felan gerek yok satanlardan birine sor yardımcı olacaktır kolay gelsın

@Mesut ARAM

Ben dediğin tarzda "Michelin Hard Terrain" lastikler kullanıyorum.. Ortası oldukça düz, kenarlar dişli; düz giderken sürüşü oldukça pürüzsüz, viraja yatmaya başlayınca dişlerin temas etmeye başladığını titreşimden hissediyorsunuz. Daha önce dişli lastiklerle sürekli gittiğim yollarda defalarca denedim ve asfaltta hızımı %10'a yakın artırdığını söyleyebilirim; oldukça kalın bir lastik (2.1) olmasına rağmen. Offroad'da da performansının oldukça tatminkar olduğunu söyleyebilirim; ben zaten yağmur çamurda fazla sürmüyorum.. Michelin de bu lastikleri gevşek olmayan kuru ve sert cross-country yolları için tavsiye ediyor. Eğer senin de sürüş tarzın böyleyse tavsiye ederim; hem asfaltta hem de kuru offroad'da kullanılabilecek ideal bir lastik. :in:

• Beğen
Tepkiler: dinçer karadayı
Arkadaşlar ben de bir soru sorayım. bugün maxxis detonator aldım ama daha takmadım. hava basıncı ne kadar olmalı. çünkü bu tarz düz lastiklerde hava basıncı çok önemli yoksa çok fazla patlak oluyor. kaç bar olmalıdır.

@Mesut ARAM

hutchinson acrobat 1.95 6 aydır kullanıyorum mükemmel yağ gibi kayıyor bisiklet incele bak tam aradığın lastik ben çok memnunum erdoganlar bisiklette var

Ben 1.95 lik maxis tomahawk ları çıkartıp cts marka 1.50 lik bir dış lastik aldım dişsiz olmasına rağmen maxxin neredeyse 2 katı ağırlığında fiyat olarakta yarı fiyatında tabiki :) ancak asfaltta farkını hissettiriyor. Birde ben 1.95 lik dış lastiklerde kullandığım iç lastikleri 1.50 lik lastiğimde de kullanıyorum herhangi bi sorun olmadı yalnız lastiği söküp takarken iç lastik biraz ite kaka giriyor dış lastiğin içine, o yüzden patlak onarmak sıkıcı bir hale geldi :(.

Maxxis Detonator bu lastik ile MTB 27 vites bisiklet ile düz asfalt yolda ne kadar hıza çıkar

Geri