Scudo Sports

MTB Çamurluk Seçimi - Yardım

Koray06

Daimi Üye
Tepki
94
Bisiklet
Sedona
Selamlar, yine bir ikilem ve yine ben.

İki ürün arasında kaldım ama bu iki ürün dışında önerilerinize de açığım. Öncelikle bu iki ürün arasında fikirlerinizi, siz olsanız neden falanca ürünü seçerdiniz ya da neden seçmeliyim yardımcı olursanız memnun olurum.

(link)

Diğer ürün

SKS Grand Serisi
(link)

(link)

Scudo
@Koray06

Boşver çamurluğu. Üstünü yıkarsın geçer :)

Teşekkürler ama üstüme sıçramasın daha iyi. :) Üzerime sıçrayan su olsa umursamam ama çamuru sevmem.

Kimsenin çamurluk hakkında bir fikri yok mu ? Sadece 1 cevap mı ? İlginç, çok ilginç. Konu kapatılabilir yardım istemekten vazgeçtim.

Koray abi sinirlenme hemen bende zefali daha uygun görüyorum o diğer linketki teki 60 tl nerdeyse ama zefal hem iyi bir marka ve de 60 tl ye set satıyor ben zefalden yanayım:) Bu arada burada konu açıp yardım almak biraz sabır işi ben burada 1 hafta boyunca beklemişliğim var yardım gelsin diye:D

Gerçekten cevap konusu'nda çok pasifiz. ya da ben mi aşırı yardımseverim bildiğim bir şey varsa anında cevap yazıyorum. Bakalım bu kararsızlığı yagmurlar başlayana dek çözerim. 40 derece sıcalıkta çamurluk yersiz gibi şuan.

Ben nikelaş kapalı çamurluk uyguladım çok memnunum.

• Beğen
Tepkiler: Koray06
bugün ilk kez yağmurda sürdüm ve sırtım özellikle belimden aşşası su içinde kaldı. arkaya çamurluk şart.
sonradan takıp memnun olan olmayan ... varmı ?

MTB için kullandığınız ve memnun olduğunuz çamurluk önerisi alabilir miyim? Uçuk fiyatlı olmasın ;)

Geri